Samsung GALAXY Tab Active подобрява ефективността и комуникациите в логистиката

С непрекъснатото развитие на търсенето от страна на потребителите и все по-голямата дигитализация на основните заобикалящи ни системи, логистичната индустрия също трябва да се обърне към новите дигитални технологии, за да бъде в крак с променящия се свят. Samsung работи постоянно, за да развива нови технологии и партньорства с иновативни компании, за да предостави на потребителите най-доброто в дигиталните иновации. В резултат компанията предоставя продукти, услуги и решения, които могат да внесат революция в света на товарите, логистиката и управлението на автопаркове.

„Днес всички индустрии се стремят да интегрират съвременните дигитални технологии, за да подобрят своята ефективност и производителност, да намалят разходите си, да станат по-привлекателни за своите клиенти. Философията на Samsung за създаване на иновации, които променят живота на хората, прави вертикалната интеграция на нашите технологични решения съвсем лесна. Нашият подход е да създаваме иновативни продукти, които притежават необходимите характеристики, за да задоволят и най-големите търсения на бизнеса във всеки вертикален пазар“, заяви Шакир Ахмедов, ръководител „Продажби бизнес решения“, Samsung България.

В центъра на нашите логистични решения е Samsung Galaxy Tab Active. Таблетът се характеризира с издръжливост, устойчивост на удари, прах и замърсявания – той е подходящ и готов за всякакви ситуации, с които служителите в логистичната индустрия биха се срещнали. Galaxy Tab Active е оборудван и с няколко полезни функции, които да подпомогнат дейността на всяка компания, свързана с доставки – от мултитаскинг на няколко прозореца до сканиране на баркодове и дигитални подписи със стилуса. Това е устройство, създадено за професионалисти в движение.

Подобрява продуктивността

Служители, които са в движение, често прекарват дълги часове в пътуване, но това време често се приема като намаляващо продуктивността. Samsung си партнира с Gamber-Johnson, за да предложи решение, което оптимизира именно това време. Партньорското решение на Gamber-Johnson за монтиране в превозни средства представлява здрава и удароустойчива стойка, която безопасно и сигурно държи GALAXY Tab Active, осигурявайки на служителите удобен достъп до многофункционално устройство за лесно споделяне на важна и навременна информация. Дългите дни, прекарани на пътя вече не са изгубени от гледна точка на комуникация и продуктивност – служителите разполагат с мобилно работно място, „носейки“ офиса със себе си.

Много важен за всяко мобилно устройство е въпросът с батерията. Стойката на Gamber-Johnson удобно зарежда GALAXY Tab Active, позволявайки на служителите да са продуктивни през целия ден, докато са вътре в превозното средство, без да се притесняват, че батерията ще се изтощи. Това малко мобилно решение използва зареждане с POGO pins на Samsung, премахвайки необходимостта от всякакви допълнителни кабели.

Подобрява ефективността при работа извън офиса

Красотата на товарния и логистичен бизнес е в директното взаимодействие – предпоставката е, че стоките и услугите се доставят точно на мястото, където имат нужда от тях. Това означава, че да се свърши работата в движение или там, където са клиентите, е неразделна част от бизнеса. Поради тази причина Samsung обедини усилията си с Otterbox, за да подпомогне на транспортните компании лесно и бързо да повишат своята продуктивност. Решението на Otterbox за захващане разширява позитивите от GALAXY Tab Active и другите таблети на Samsung, като дава възможност на служителите да използват устройството само с една ръка. Плътно прилепващата каишка за ръка позволява ротация на 90 градуса, така че устройството може удобно да се ползва и гледа от множество ъгли, а кейсът дава достъп до всички портове и бутони за контрол.

Закаленият стъклен протектор за екран допълнително гарантира, че устройството може да устои на всички последствия от това, че се използва в движение. Допълнителни характеристики като място за съхранение на резервна батерия, каишка за C-Pen и допълнителна каишка за безопасност правят това решение изключително удобно и функционално. Всичко това е обединено в един интегриран аксесоар, които подпомага транспортните компании да бъдат по-продуктивни в своята оперативна работа. Подобни дигитални решения не само подобряват работния процес, те впечатляват клиентите.

Оптимизира дейностите с дигитално управление на автопарка

Управлението на атопаркове все повече се обръща към използването на дигитални инструменти, за да синхронизира, проследява и анализира движението и ефективността на превозните средства с цел да спестява време, да намалява консумацията на гориво и да опрости логистиката. С партньорското решение на LogiVisi – приложението LoGiApp, ползите са двойни. За шофьори и служители в движение LoGiApp осигурява обновяване в реално време, графици, програми и регистрации, съобщения и навигация. Индивидуалните устройства също притежават проследяващи функции, в случай че превозното средство бъде откраднато или се загуби. Със здравия и лек Samsung GALAXY Tab Active и Note 4 служителите в движение разполагат с възможностите на компютър, които позволяват повече гъвкавост и ефективност на доставките.

За служителите в централата LoGiApp позволява по-голяма прозрачност и контрол върху целия автопарк от една централизирана локация. Възможността да управляват цялостните транспортни операции с един поглед може да позволи на централния офис да постигне максимална оперативна ефективност, както и по-удобна дигитална работна среда.

Повече възможности от смяна на смяна

Служебните устройства много често се използват от смяна на смяна през целия ден, поради което работниците в склада или на кея имат нужда от надеждни, заредени устройства, които да им осигурят свързаност и възможност да изпълняват задълженията си през целия ден. В края на смяната мениджърите трябва да гарантират лесно и безпроблемно предаване на устройствата между служителите. Благодарение на сменяемата батерия на GALAXY Tab Active потребителите могат да я подменят с лекота. За зареждане на много таблети наведнъж потребителите могат да използват станцията на Infinite Peripherals за мулти зареждане, в която просто трябва да поставят таблетите в слотовете, оборудвани с POGO pins, без необходимостта от външни кабели. Тази мощна комбинация на устройство и решение ще позволи на служителите да не се тревожат повече за това, че батериите могат да се изтощят в неподходящ момент и да им позволи да се фокусират върху работата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *