Ultimate SU800 3D NAND SSD от ADATA

ADATA Technology продължава да впечатлява с иновативни SSD дискове, обединяващи висока производителност и изключително компактни размери. При това – на много достъпна цена. Моделът представлява изключително компактно 3D NAND SSD устройство, подходящо дори за най-взискателните по отношение на производителността потребители.

Пазарния дебют на новия 3D NAND SSD модел беше през ноември 2016 година и още тогава той впечатли критиците и хардуерните издания с характеристиките си. Новият диск се отличава с по-висока плътност, по-добра производителност и по-дълъг живот от 2D NAND своите аналози.

Компактни размери
Новият ADATA SU800 M.2 2280 се отличава с компактни размери и се предлага с капацитет от 128GB, 256GB, 512GB и 1TB на достъпни цени. Моделът е специално предназначен за компактни устройства. Той се поставя директно в M.2 слота, което го прави идеален за употреба в лаптопи, но също така и в настолни компютри.

Енергоефективност
За разлика от 2.5-инчовите SSD модели, новият модел не изисква кабели и се нуждае от много малко енергия, доставяна директно от дънната платка. Освен това DEVSLP (Device Sleep) технологията позволява влизане в режим на ултраниско електопотребление, когато дискът не се използва.

One Response to Ultimate SU800 3D NAND SSD от ADATA

  1. Румен каза:

    >В редакцията на Pixelmedia.bg …
    А не така. Тук е hobbynews.eu!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *