Samsung JU6670 Curved UHD – телевизорът, отговарящ на твоя стил на живот

Сред моделите на Samsung за 2015г. е и новият JU6670 – представител на 6-та серия UHD Curved Smart TV на Samsung, който е наличен в 3 размера – 40“, 48“ и 55“. Неговата 4К резолюция и въздействащи цветове предоставят на потребителя възможността да се наслади на по-ясни и качествени изображения, а многобройните му функции и възможности за синхронизация могат да се приспособят към индивидуалния ритъм на всеки.

JU6670_

Няма значение дали става въпрос за забавен клип от интернет или за видео, заснето с телефона, качеството на картината, което новият JU6670 предлага, винаги е на най-високо ниво. Това се дължи на технологията за премащабиране UHD upscaling, която обработва съдържанието и го доближава максимално до UHD резолюция.

Samsung JU6670 Curved UHD притежава функцията UHD Dimming, която автоматично прави по-дълбоки оттенъци на черното, по-чисти отсенки на бялото, подсилва цветовете и детайлността на всяко изображение. Специалната технология UHD Dimming на Samsung преработва цветовете, за да ги направи по-истински и живи като по този начин оптимизира максимално визуалното изживяване.

Извитият екран на JU6670 Curved UHD не само изглежда впечатляващо, той увеличава наличието на екранна площ в рамките на периферното зрение, осигурявайки истинско поглъщащо изживяване при гледане. В допълнение UHD резолюцията предоставя 4 пъти по-детайлна картина с брилянтни кристални цветове, като дори малките букви са лесно четими.

Функцията Easy Sharing на JU6670 телевизора е само една от смарт функциите на Samsung, която позволява лесно споделяне и синхронизиране на съдържанието от мобилното устройство с телевизора. Стига смартфонът или таблетът да са наблизо, свързването между двете устройства става само с едно докосване на екрана. По този начин, дори ако се наложи да излезете от стаята, с лекота можете да продължите да гледате любимото си предаване, но вече на телефона.

Новият Samsung JU6670 Ви дава безброй възможности да го приспособите към собственото си ежедневие и начин на живот като синхронизирате съдържанието на мобилния си телефон с телевизора. Така телевизорът може да Ви събужда, да напомня за рождения ден на любим човек, да Ви информира за времето и предстоящите задачи за деня – всичко това, докато Вие приготвяте сутрешното си кафе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *