Samsung JU6510 UHD curved TV

Samsung представи още едно попълнение в моделите телевизори за 2015 година – JU6510 UHD Curved TV e част от серия 6 на марката и се предлага в 3 размера: 40”, 48” и 55”. Телевизорът впечатлява зрителя с изключителна яркост и кристално качество на картината.

sams 1

Серията на Samsung JU6510 със стилен curved екран прави гледането на телевизия ново изживяване. Предимствата на извития UHD Samsung телевизор са няколко: плоските изображения оживяват благодарение както на уникалната извивка, така и на специалната функция на Samsung Auto Depth Enhancer, създавайки усещането за по-голяма дълбочина чрез прилагане на различни нива на увеличение на контраста в различните зони и обекти на екрана. Извивката скъсява разстоянието между зрителя и телевизора, правейки зрителното поле по-обширно, а с намаляването на количеството рефлектираща външна светлина, картината е по-високо контрастна и чиста.

Технологията на Samsung Micro Dimming Pro, която Samsung JU6510 притежава, контролира сегментирано нивата на контраст, цвят и яркост на изображението, така че картината оживява с истински цветове, ясни детайли и наситено черно. Micro Dimming Pro обработва изображението, като го разделя на два пъти повече блокове от стандартната технология Micro Dimming, предоставяйки още по-силно увеличаване на контраста.

sams 2

С четири пъти по-висока резолюция и повече пиксели от обикновения Full HD телевизор, JU6510 UHD на Samsung предлага ненадминато 4K качество на картината. Благодарение на разработената от компанията уникална технология UHD Upscaling, моделът JU6510 може да преработи изображения с ниска резолюция до такава с наситени детайли близки до UHD. Без значение от съдържанието, достигнало до JU6510, картината ще бъде по-ярка и ясна.

Телевизорът JU6510 на Samsung предлага и функциите „Voice Interaction” и „Smart Remote” – иновативната технология, управлявана от гласови команди, помага да се открият желаните програми без ненужно сърфиране през каналите. Подобрената платформа на Samsung „Smart Hub” сега е още по-мощна, като осигурява бърз достъп до смарт функциите и навигационните секции: телевизия, филми и TV предавания, мултимедия, приложения и игри.

С новата услуга Briefing on TV, телевизорът JU6510 се синхронизира с алармата на смартфона и се включва автоматично, осигурявайки достъп до необходимата информация за добро начало на деня като прогноза за времето, час и дневен график. Друга иновативна функция е „Multi-Link Screen”, която позволява на зрителя да има няколко отворени екрана едновременно – да гледа телевизия, докато се наслаждава на вградените приложения или сърфира онлайн.

Вграденият четириядрен процесор осигурява светкавичен достъп до смарт функциите на телевизора и високо качество на видео стрийминг. Впечатляващо е и по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и плавното превключване между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници.

Новите смарт телевизори на Samsung вече са съвместими с всички водещи мобилни платформи и предоставят лесна връзка с Wi-Fi Direct или Bluetooth Low Energy, позволявайки лесно споделяне на съдържание от смартфона към екрана на телевизора. Вградените Wi-Fi възможности позволяват лесен достъп до съдържанието на смарт телевизора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *