QHD яснота и 100 Hz честота на опресняване с USB-C монитора Q27B3CF2 на AOC за дома и бизнеса

QHD яснота и 100 Hz честота на опресняване с USB-C монитора Q27B3CF2 на AOC за дома и бизнеса

Специалистът при дисплеите AOC с гордост представя най-новото попълнение към серията B3, насочена към крайния потребител – атрактивен QHD модел с ненадминато съотношение цена-качество. 27-инчовият (68,6 cm) дисплей AOC Q27B3CF2 съчетава елегантен дизайн с функционално съвършенство и предлага QHD резолюция (2560×1440) както за домашни, така и за офис пространства. Характеристики като 100 Hz честота на опресняване, USB-C свързаност (включително 65 W захранване) и Adaptive-Sync са доказателство, че Q27B3CF2 е създаден да подобри едновременно производителността и комфорта за широк кръг потребители на изключителна цена. 

Основни характеристики на Q27B3CF2
• 27-инчов IPS панел с QHD резолюция с подобрена плътност на пикселите (109 ppi) за ясни, детайлни изображения.
• Изключително тесни рамки за лесна, безпроблемна работна организация с няколко монитора.
• USB-C порт с 65 W USB захранване и два USB-A порта за опростено свързване и намаляване на бъркотията с кабели.
• 100 Hz честота на опресняване, Adaptive-Sync и бързи времена за реакция до 4 милисекунди GtG (с по-високи овърдрайв настройки на пикселите) и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) за безпроблемно скролиране в интернет и социалните медии, гладко гледане на динамично съдържание, както и непринудени гейминг сесии.
• LowBlue режим и Flicker-Free технология за повече комфорт при гледане.
• Вграденото захранване и опцията за VESA монтаж увеличават гъвкавостта при инсталиране в нестандартни пространства.

Подобрена свързаност и комфорт при гледане
Свързването с мобилен или настолен компютър е безпроблемно с Q27B3CF2, благодарение на неговия USB-C 3.2 Gen 1×1 порт, предлагащ 65 W USB захранване и поддръжка за DisplayPort Alt режим. Това означава еднокабелно захранване на лаптопи, както и добавяне на екрани, като по този начин работното пространство се рационализира. HDMI 2.0 входът допълнително позволява свързването с различни източници от по-стари или по-нови поколения. Два допълнителни USB-A 3.2 Gen 1×1 порта и един USB upstream порт позволяват свързване на периферни устройства директно към монитора, за да се подобри функционалността и да се намали бъркотията на бюрото.

Оптимизиран за съвременните бизнес и домашни офис пространства
Атрактивният външен вид на AOC Q27B3CF2 е само черешката на тортата; той е създаден с мисъл за комфорта и здравето на потребителя. Функции като LowBlue режима и Flicker-Free технологията намаляват умората на очите за тези, които прекарват дълги часове пред екрана. Мониторът предлага различни ергономични настройки, включително 110-милиметрово регулиране на височината, като по този начин удовлетворява индивидуалните нужди и насърчава здравословна работна поза. Съвместимостта с опциите за VESA монтаж допълнително разширява неговата гъвкавост и предоставя различни възможности за инсталиране.

Съчетание от дизайн и функционалност за превъзходно потребителско изживяване
Q27B3CF2 се откроява с ултра-тесните си рамки, което го прави привлекателна опция за работни организации, изискващи множество монитори, без да се жертва естетиката на пространството. Неговият 27-инчов IPS панел предлага ясен и ярък дисплей с плътност на пикселите от 109 ppi за изпъкващи и живи детайли. Широките ъгли на видимост от 178°/178° гарантират, че изображението на екрана е живо и изпъкващо, дори и от индиректни ъгли. Независимо от заобикалящата го среда – дали модерни бизнес работни пространства или стилни домашни офиси – Q27B3CF2 се вписва безпроблемно и същевременно осигурява изключително визуално качество.

Проектиран с фокус върху ежедневните изисквания на дистанционните или масовите служители в офиса, Q27B3CF2 е първокласното, практично предложението на AOC с ненадминато съотношение от атрактивна цена към високо качество. Той комбинира елегантен дизайн, висока производителност и ориентирани към потребителя функции, което го прави универсален избор за различни дейности – от работа в офиса до непринудено забавление.

Цени и наличност
Благодарение на изпреварващата времето си QHD резолюция, както и многостранните си функции, AOC Q27B3CF2 постига перфектен баланс между дизайн, производителност и комфорт, които ще го превърнат в съществена част от широка гама домашни и бизнес работни пространства. В допълнение, B3 серията на AOC предлага гама от 24-инчови и 27-инчови модели с Full HD резолюция, регулируема по височина стойка (24B3CF2, 27B3CF2) или нерегулируема стойка (24B3CA2, 27B3CA2), всички със 100 Hz честота на опресняване и USB-C свързаност за пълно обслужване на всички видове домашни и бизнес потребители.

AOC Q27B3CF2 ще бъде наличен от средата на юни 2024 г. на препоръчителна цена на дребно от 488 лв.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *