Philips Monitors представя три нови многофункционални модела в серията E1 за хибридна и дистанционна работа

Philips Monitors представя три нови многофункционални модела в серията E1 за хибридна и дистанционна работа

Три нови модела се присъединяват към продуктовата линия E1 на Philips Monitors през март. Оборудвани с всички основни елементи, от които се нуждаят професионалистите и работещите дистанционно, тези нови модели улесняват свързаността на потребителите с подобрена производителност на конкурентна цена.

Качество на картината и комфорт

Philips 24E1N1100A и 27E1N1100A са оборудвани с 23,8-инчови (60,5 см) и 27-инчови (68,6 см) (съответно) FHD IPS дисплеи с тънък безрамков дизайн за работни пространства с няколко монитора и система за организиране на кабелите за чисто и подредено работно пространство.

Цялостното качество на картината е хипнотизиращо: IPS панелът предоставя живи цветове, докато 100-херцовата честота на опресняване с 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) и Adaptive Sync предлагат отзивчива реакция с ясни и прецизни визуализации. Те подобряват всеки момент и дори гейминг сесиите през свободното време на потребителите, които могат да се насладят и на допълнително ускорение с режима за игри SmartImage. И двата модела се предлагат с чифт вградени висококачествени 2W стерео говорители, за да предоставят първокласно мултисензорно изживяване. В допълнение, тези модели поддържат и подобряват здравето и комфорта на потребителите с функции като LowBlue режим и Flicker-free за удобство на очите и EasyRead функция за изживяване като при четене на хартия.

Още повече продуктивност с USB-C свързаност

Philips 27E1N1600AE е специално проектиран да подобри свързаността на домашния офис и да осигури дълготрайна и лесна употреба в бъдещето. Този 27-инчов (68,6 см) IPS панел с QHD резолюция и HDR предоставя кристално чисти, реалистични изображения. В допълнение към всички функции, включени в предишните модели от серията E1, този дисплей разполага и с USB-C 3.2 свързаност с 65W захранване.

Захранването се осигурява с единичен, тънък, симетричен кабел, който улеснява свързаността, позволява прехвърлянето на данни със супер скорост и зарежда съвместими устройства едновременно. Тази семпла характеристика спомага да поддържате работното си пространство чисто и подредено, като същевременно зареждате свързаните си устройства и работите безпроблемно – всичко с един кабел.

За допълнителен комфорт по време на дълги работни часове, този модел се доставя със 100-милиметрова стойка с регулируема височина. Специалната база е проектирана да бъде наистина удобна за потребителя, с функции за регулиране на височината и наклона, които позволяват на всеки потребител да персонализира монитора си за ефективност, производителност и оптимален комфорт при гледане.

Цени и наличност

Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A и 27E1N1600AE са многофункционални монитори, специално проектирани да отговорят на нуждите на домашния офис, с бърза свързаност, подобрена производителност, удобство и лекота на използване, като същевременно осигуряват приятно и завладяващо прекарване на свободното време.

Philips 24E1N1100A и 27E1N1100A ще бъдат налични за закупуване от средата на март на препоръчителна цена на дребно от 233 лв. и 272 лв. съответно, докато Philips 27E1N1600AE ще се предлага на препоръчителна цена на дребно от 488 лв.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *