Logitech G представя LIGHTSPEED геймърска мишка за всички геймъри

Logitech G представя LIGHTSPEED геймърска мишка за всички геймъри

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор в гейминг технологиите и оборудването, с удоволствие представя Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, първокласна геймърска мишка с двойна безжична свързаност, прецизно проследяване и надеждно представяне. Още повече, G309 LIGHTSPEED е с новоразработен форм фактор и е финансово достъпна за почти всеки геймър.

Геймърите знаят, че тяхното оборудване трябва да осигури производителност, комфорт и надеждност, за да играят по най-добрия начин. В света на геймърските мишки това означава безжична производителност с ниска латентност, прецизен контрол и безпроблемна синхронизация с движенията, особено предвид изискванията за темпо и пъргавина в съвременните гейминг заглавия.

„От много години сме поели ангажимента постоянно да развиваме и усъвършенстваме нашата безжична технология LIGHTSPEED, за да може всеки геймър – от професионалиста в електронните спортове до прохождащия геймър – да се наслади на безжичен геймплей“, каза Уджеш Десаи, вицепрезидент и генерален мениджър Logitech Gaming. „Технологията LIGHTSPEED, разработена от Logitech, заедно с HERO сензорите, е напреднала до такова ниво, че всички геймъри – от световните елитни професионалисти в електронните спортове до начинаещите играчи, знаят, че могат да се доверят на мишките Logitech G, за да се представят на най-високо ниво всеки път. G309 LIGHTSPEED има същата върхова технология, плюс HERO 25K сензор, съвместимост с POWERPLAY и безжична технология LIGHTSPEED. И всичко това е на достъпна цена за повечето играчи”.

Геймърската мишка G309 LIGHTSPEED е съвместима с POWERPLAY, което позволява на геймърите да захранват G309 без AA батерия в нея, ако вземат системата за безжично зареждане Logitech G PowerPlay (продава се отделно). Това намалява теглото на мишката с 18 г (теглото на алкалната батерия).

G309 включва изключително енергийно ефективния сензор HERO 25K и предлага над 300 часа непрекъсната игра само с една алкална AA батерия с честота на предаване от 1 милисекунда в LIGHTSPEED режим. Когато превключите на Bluetooth режим, животът на батерията е над 600 часа с една алкална AA батерия.

Въпреки че G309 LIGHTSPEED изобилства от функции и технологии, тя не е тежка или обемиста. Издръжлива, компактна и лека, тя тежи само 86 грама с една алкална AA батерия и 68 грама без нея, когато е сдвоена с POWERPLAY.

Logitech G309 LIGHTSPEED използва LIGHTSPEED – ненадминатата безжична технология на Logitech G за високопроизводително гейминг изживяване, което е по-бързо от повечето жични мишки. Комбинацията от LIGHTSPEED безжична производителност и HERO 25K сензора позволява на G309 да предложи производителност от следващо поколение, като същевременно осигурява изключителна отзивчивост и точност, 400 IPS и резолюция до 25 600 DPI, без ускорение или изглаждане.

В допълнение, безжичната връзка LIGHTSPEED позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник с помощта на функцията за сдвояване на устройства в G HUB. Геймърите могат да изберат да свържат G309 LIGHTSPEED със същия приемник като геймърска Logitech клавиатура, включително наскоро пуснатата в продажба геймърска клавиатура Logitech G515 TKL LIGHTSPEED.

Ексклузивно за Logitech G, G309 LIGHTSPEED е оборудвана с хибридни оптично-механични LIGHTFORCE суичове за невероятна скорост, надеждност и прецизно задействане с ясна реакция. LIGHTFORCE използва галванични контактни повърхности в суича, които работят точно като механични суичове, за да поддържат отличително и ясно усещане. Оптичните и механичните тригери са проектирани в унисон, което осигурява най-добрата гейминг производителност. Хибридните суичове LIGHTFORCE осигуряват надеждно оптично задействане с изключително ниска латентност, съчетано с най-добрите качества на отчетливи, тактилни механични кликвания.

Цени и наличност
Предлагана в черно и бяло, безжичната геймърска мишка Logitech G309 LIGHTSPEED ще бъде налична в търговската мрежа в България от края на юли на препоръчителна крайна цена на дребно от 179 лв. с ДДС.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *