Logitech G представя механичната геймърска клавиатура G413 SE в пълноразмерна и TKL версии

Logitech G представя механичната геймърска клавиатура G413 SE в пълноразмерна и  TKL версии

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор при геймърските технологии и оборудване, днес обяви пускането на механичните геймърски клавиатури Logitech G413 SE и G413 TKL (Tenkeyless) SE. Проектирани за прецизност и водещо представяне, тези нови достъпни клавиатури предлагат механични суичове от геймърски клас с изключително издръжливи PBT капачета, които са устойчиви на износване, избеляване и излъскване.

„Прекарахме много време във внимателно проектиране на клавиатури, които предлагат усъвършенствано представяне и точния набор от функции,” каза Ujesh Desai, вицепрезидент и генерален мениджър на Logitech Gaming. “Направени от здрави и издръжливи материали и с високопроизводителни функции, тези клавиатури са отлична опция за геймъри, които искат механична клавиатура на чудесна цена.”

Механичната геймърска клавиатура G413 SE включва тактилни механични суичове, които осигуряват безкомпромисно представяне и дават отличително чувство при задействане в игрите, където се предпочита директна обратна връзка. В допълнение, клавиатурите имат PBT капачета, които са проектирани с качествен материал, който да издържи във времето и е устойчив на топлина и износване. Това ги прави най-издръжливите PBT капачета на пазара.

С бяла LED подсветка и алуминиево-магнезиева горна част в шлайфано черно, която служи и за гръбнак на клавиатурата, резултатът е минималистичен дизайн, балансиран с функции, които я правят задължителна придобивка за геймърите.

Клавиатурите са разработени така, че да осигуряват надеждно задействане на клавишите с възможност за rollover на шест клавиша и anti-ghosting. Това означава, че множество клавиши могат да бъдат натиснати едновременно за задействане на специално движение в играта.

 

Цена и наличност

Механичните геймърски клавиатури Logitech G413 SE и Logitech G413 TKL SE се очаква да бъдат налични на LogitechG.com и в ритейла от февруари 2022 г. на препоръчителни крайни цени от съответно 159 и 139 лв. с ДДС.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *