Logitech представя разнообразно портфолио от мишки и клавиатури “Designed for Mac”

Logitech представя разнообразно портфолио от мишки и клавиатури “Designed for Mac”

Днес, Logitech обяви нова колекция от продукти „Designed for Mac”, създадени да бъдат безупречно съвместими и надеждни при използване с Mac устройства при различни сценарии на употреба. Новата колекция включва клавиатурата MX Mechanical Mini for Mac, мишката MX Master 3S for Mac, мишката Lift for Mac и BluetoothⓇ клавиатурата за Mac K380 в нов Blueberry цвят.

„Знаем, че потребителите на Apple ценят консистентността на дизайнерска естетика в цялото си оборудване — на работа или вкъщи — и се нуждаят от мишки и клавиатури, които работят в тяхната екосистема,” каза Delphine Donné, вицепрезидент и изпълнителен директор на подразделението „Креативност и продуктивност“ в Logitech. „Създадохме комплект от стилни инструменти, които повишават нивото на работа като добавят функционалност, възможности за персонализиране и комфорт. И тъй като знаем, че един размер не пасва на всички, тази колекция беше проектирана, разработена и произведена специално да отговори на различните нужди на Apple потребителите.”

Клавиатура MX Mechanical Mini for Mac

Първата механична клавиатура на Logitech, оптимизирана за Mac, налична в цветове Space Gray и Pale Gray, предлага подредба за Mac с възможност за персонализиране на бързите клавишни комбинации и ускоряване на креативността със софтуера Logi Options+. MX Mechanical Mini for Mac е с тихи тактилни суичове с нисък профил и умна подсветка, за да може работата да върви при всякакви условия. Клавиатурата може да се свърже с до три Apple устройства с macOS, iPadOS или iOS с бутона Easy-Switch, а зареждането става посредством USB-C.

Мишка MX Master 3S for Mac

Мишката MX Master 3S for Mac е една пресъздадена икона за напредналите Mac потребители и е налична в цветове Space Gray и Pale Gray. Тя комбинира всичко, което те вече обичат, с нови функции за върхов комфорт, производителност и продуктивност. С електромагнитното колелце MagSpeed могат да се превъртат до 1000 реда в секунда, а възможността за задаване на DPI между 1000 и 8000 позволява прецизна работа на мониторите с висока резолюция. MX Master 3S for Mac предлага тихи кликове, проследяване върху стъкло, бързо презареждане с USB-C кабел по време на използване и може да се свърже с до три различни Apple устройства с macOS и iPadOS с превключвателя Easy-Switch.

Мишка Lift for Mac

Създадена за целодневен комфорт, Lift for Mac е вертикална ергономична мишка, идеална за хора с малки до средни ръце. Разработена и тествана в Logitech Ergo Lab, тя има 57° ъгъл на захвата, който позиционира ръката в естествена позиция като при ръкостискане. Това намалява натискът върху китката през целия ден и позволява на ръката и тялото да заемат по-натурална поза.

K380 Multi-Device Bluetooth® Keyboard for Mac (Blueberry)

Модерна клавиатура, предлагаща писане като на лаптоп, с минималистична подредба. K380 Multi-Device красиво се интегрира с Apple устройствата и работи безпроблемно с тях. Налична в нов цвят Blueberry, тази лека и пестяща място клавиатура предлага комфорт и удобство на нивото на десктоп машините, където и да се намирате – вкъщи или на път. Вдлъбнатите клавиши се характеризират с гладко и много тихо писане, а връзката посредством Easy-Switch с MacBook, iPad или iPhone става с натискането на бутон.

Подходът на Logitech за устойчивост

Продуктите на Logitech, включително “Designed for Mac”, са проектирани не само да предлагат изключително потребителско преживяване, но и с разбиране за околната среда и социалното въздействие. Пластмасовите части в MX for Mac и Lift for Mac включват сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

  • 47% от MX Mechanical Mini for Mac Space Gray
  • 36% от MX Mechanical Mini for Mac Pale Gray
  • 27% от MX Master 3S for Mac Space Gray
  • 22% от MX Master 3S for Mac Pale Gray
  • 54% от Lift for Mac

Всички продукти Logitech са сертифицирани като въглеродно неутрални. Компанията намалява нетния въглероден отпечатък на продуктите като ги проектира за устойчивост и използва възобновяема енергия, където е възможно. Остатъчното въздействие се компенсира чрез покупката на висококачествени, сертифицирани компенсации за гори, възобновяемо производство и засегнати от климата общества.

Цени и наличност

Налични от септември 2022 г. на logitech.com и в други глобални ритейли, продуктите ще се продават на следните цени в България:

  • MX Mechanical Mini for Mac: 299 лв. с ДДС
  • MX Master 3S for Mac: 240 лв. с ДДС
  • Lift for Mac: 120 лв. с ДДС
  • K380 for Mac: 80 лв. с ДДС

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *