Jar Computers пуска нова гама цветни LED принтери от Brother

Jar Computers пуска нова гама цветни LED принтери от Brother

Българската технологична компания Jar Computers пусна на пазара у нас най-новите цветни свързани LED принтери на японския производител Brother. Моделите впечатляват с редица иновации, интегрирани в тях. Същевременно тяхната достъпна цена ги прави особено подходящи за домове, както и офиси на малки и средни фирми.

Новата гама LED принтери включва моделите Brother HL-L3220CW, Brother DCP-L3520CDW, Brother DCP-L3560CDW, както и Brother MFC-L3740CDW, всеки от които има различни предимства и възможности. Те се отличават с безшумна работа и никакъв компромис с качеството и скоростта на печат. Всеки модел може да отпечатва до 26 пълноцветни страници в минута, разполага с автоматичен двустранен печат, с капацитет за хартия от 250 листа.

Благодарение на вграденото автоматично подаващо устройство за документи (ADF), потребителите могат лесно да изпълняват множество задачи без прекъсване. Принтерите се отличават с повишен капацитет на тонер касетите, което дава възможност за по-голям обем на печата и съответно – намалява честотата на подмяна.

За да защитят конфиденциалната информация, както и да отговорят на непрекъснато развиващото се законодателство за неприкосновеността на личния живот и сигурността на данните, устройствата на Brother предлагат най-новите индустриални стандарти за сигурност. Тристепенната защита на ниво устройство, мрежа и документ предлага допълнително спокойствие и гарантира, че неприкосновеността се поддържа на всеки етап.

Новите цветни безжични устройства предлагат на потребителите редица възможности за свързване, включително гигабитов Ethernet, 5GHz WiFi, както и поддръжка на USB. Те могат да се управляват от всякъде – в офиса или в движение с помощта на мобилно приложение. Опцията за USB свързаност позволява бърз и директен печат, позволявайки на потребителите да отпечатват документи директно от USB устройство, без нуждата от компютър.

Hobby Team

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *