Hue Go: портативна смарт лампа от Philips

Серията смарт лампи Philips Hue е попълнена с нов портативен модел с название Hue Go. Той може да бъде управляван от iPhone чрез Wi-Fi. Устройството представлява малка полупрозрачна и полусферична лампа с вградена акумулаторна батерия, която може да работи до три часа в автономен режим.

Philips Hue Go 1

Hue Go може да свети в 16 млн цвята, които се задават от мобилно приложение за iOS. Освен официалното приложение, съществуват над 300 аналога от странични разработчици, които използват Hue API, позволяващи да се управляват умните лампи Hue, настолните лампи и други аксесоари.

Благодарение на своята компактна конструкция, с помощта на Hue Go може да се създаде приятна атмосфера във всяка стая. Освен това, тя може да съобщава за ново съобщение от електронната поща или за промяна на времето навън.

Philips Hue Go 2

За разлика от аналогичния по форма модел Hue Bloom Lamp, на Hue Go е разположен физически бутон за превключване между седем различни програмирани режима на осветление. Потребителите могат да избират между топла или студена бяла светлина, или да подберат “естествени динамични ефекти”, които се постигат чрез смесване на няколко цвята. Philips предлага пет предварително зададени режима за осветление – Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest и Night Adventure.
Philips Hue Go ще се появят на пазара в САЩ в края на май или началото на юни. Цената ще е $100.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *