Genesis пуска обновена версия на Astat 700

Genesis пуска обновена версия на Astat 700

Genesis представи подобрена версия на своя ергономичен геймърски стол Astat 700. Новата модификация идва под наименованието Astat 700 G2 и добавя повече функционалности към популярния модел.

Новото кресло на Genesis е покрито с мрежест, дишащ материал PureFlowPLUS™, който улеснява вентилацията и осигурява повишена издръжливост и оптимална еластичност. Столът е оборудван с меки 3D подлакътници и облегалка за глава, която може да се конфигурира в две равнини. Облегалката използва механизъм за бързо регулиране на ъгъла на наклон и неговото блокиране. Това прави Astat 700 G2 подходящ както за работа и забавление, така и идеалното помощно средство за почивка след дълги часове пред екрана.

Genesis Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase™ дизайн с 8 ребра, който намалява натиска върху всяка част от гръбначния стълб. Тристепенната конфигурация на лумбалния сегмент е една от най-важните му характеристики. Освен това потребителите могат да променят дълбочината на седалката, което се отразява директно върху повишен комфорт за гърба и по-добра мускулна релаксация.

Столът е оборудван с газов амортисьор от клас 4 и разполага с петраменна основа с големи 60-милиметрови колела, покрити с CareGlide™ финиш, който предпазва пода от надраскване. Производителят заявява, че в сравнение с модела Astat 700, вариантът G2 също така идва с подобрения на ключовите конструктивни елементи, което го прави по-издръжлив и удобен.

TechIvy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *