Evnia, геймърският бранд на Philips, представя новия си завладяващ монитор Philips Evnia 34M2C8600

Evnia, геймърският бранд на Philips, представя новия си завладяващ монитор Philips Evnia 34M2C8600

Evnia, новата марка на Philips в гейминга, представи най-върховия си монитор. Разнообразявайки и обогатявайки света на игрите със своето присъствие и технически характеристики, Evnia разработи Philips Evnia 34M2C8600, за да предостави истински завладяващо изживяване на своите клиенти благодарение на поразително кристалните изображения и извития дисплей. 

Представяме ви Philips Evnia

Philips Evnia стартира през октомври 2022 г. с намерението да пренапише правилата в гейминг индустрията. Мотото на марката, Пренапиши правилата (Reinvent the Rules), е послание на приобщаването. Чрез своите продукти Philips Evnia се стреми да създаде среда, в която всички са добре дошли в света на игрите. Philips Evnia 34M2C8600 олицетворява точно това.

„Новият гейминг монитор на Evnia е предназначен за всеки. Една от характеристиките, отличаващи този монитор, е функцията Ambiglow, която позволява на играча да зададе настроението и да сътвори своя неповторима атмосфера в стаята“, каза Ксени Байрактари, глобален маркетинг ръководител на Philips Monitors and IT Accessories. „Така всеки геймър е в свои води и може да се чувства комфортно, като персонализира игровото си изживяване. Всички продукти на Evnia въплъщават в себе си иновация, дружелюбие и откритост в съчетание с игривост и оригиналност“.

Philips Evnia 34M2C8600

Освен Ambiglow, Philips Evnia 34M2C8600 разполага с Display HDR True Black 400, UltraWide QHD 3440 X 1440 пиксела за кристално чисти изображения и време за реакция от само 0,1 милисекунди за плавен геймплей. В допълнение, новият извит монитор е оборудван с USB-C порт, KVM превключвател и настройваща се по височина стойка за едно наистина неповторимо и уникално изживяване.

Най-забележителната характеристика на новия монитор е QD OLED. Този панел постига първокласни цветове и живи картини чрез сливането на две технологии: OLED панели и QD технологията с квантови точки. Чрез комбинирането на тези две технологии в едно, новият монитор Philips Evnia 34M2C8600 предоставя едно абсолютно несравнимо и завладяващо игрово изживяване.

Philips Evnia 34M2C8600 наличност

Philips Evnia 34M2C8600 вече е в продажба на цена от 2546 лв. с ДДС.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *