Brother пуска нова гама цветни, безжични LED принтери – идеални за дома и малките офиси

Brother пуска нова гама цветни, безжични LED принтери – идеални за дома и малките офиси

Brother с гордост представя най-новата си иновация в цветните LED принтери, експертно проектирани да повишат производителността в дома или малкия офис. Всяко устройство е създадено да работи безшумно, като същевременно предлага отлично качество и скоростен печат.

Тази безшумна гама LED принтери може да отпечата до 26 пълноцветни страници в минута без компромис в качеството, което ги прави ефективни и перфектни за работа с настолен компютър. 

С автоматичен двустранен печат, капацитет за хартия от 250 листа и автоматично подаващо устройство (Automatic Document Feeder: ADF) за 50 листа, потребителите с лекота изпълняват няколко задачи едновременно без прекъсване, повишавайки продуктивността си. Тези принтери намаляват и разходите благодарение на големия капацитет на тонера и отделния барабан, за да отговорят на нуждите от печат с по-голям обем, намалявайки честотата на смяна.

Предвид непрекъснато развиващото се законодателство относно поверителността и сигурността на данните, тази гама от устройства предлага най-новите функции за защита на потребителските данни според индустриалните стандарти с трислойна сигурност на всяко едно ниво – устройство, мрежа или документ, предлагайки допълнително спокойствие и гаранции, че сигурността на данните се поддържа на всеки етап.

Новата цветна LED гама е съвместима и с EcoPro – гъвкавата абонаментна услуга за тонер на Brother. EcoPro помага на потребителите в дома и малкия офис да спестят пари за печат и да се възползват от автоматизирани доставки на тонер касети до вкъщи или офиса – гарантирайки, че потребителите никога няма да останат без консумативи. Три от принтерите в LED гамата също се предлагат с 4-месечен безплатен пробен абонамент за EcoPro.

Тези цветни и безжично свързани устройства са оборудвани да предоставят на потребителите набор от опции за свързване, включително гигабитов Ethernet, 5 GHz WiFi или USB поддръжка, независимо дали са в офиса или в движение с мобилното устройство. Опцията за USB свързване позволява бърз и директен печат, така че потребителите да могат да отпечатват документи директно от USB драйв без нужда от компютър.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *