Brother получи наградите BLI Pick Awards от Keypoint Intelligence за бизнес гамите си цветни принтери и скенери

Brother получи наградите BLI Pick Awards от Keypoint Intelligence за бизнес гамите си цветни принтери и скенери

Водещият доставчик на решения за печат и сканиране Brother получи няколко отличия за своите бизнес принтери и скенери на наградите Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards, които се провеждат ежегодно от Keypoint Intelligence. Наградите са за най-новите

им професионални настолни скенери и надеждните корпоративни цветни лазерни модели. 

Наградите са присъдени в резултат на независимо тестване, проведено от Keypoint Intelligence. Всички изпитания се извършват в ISO-сертифицирани лаборатории, които оценяват надеждността, лекотата на използване, производителността, качеството на изображението, потребителската поддръжка и мобилната и облачната свързаност, и са предназначени да възпроизвеждат действителни и най-лоши сценарии.

При тестването на скенерите Brother, Keypoint Intelligence похвалиха тристепенната сигурност и функциите за мрежова защита, „изключителната стойност“, която клиентите получават, и възможностите за повишаване на производителността както на ADS-4700W, така и на ADS-4900W. В резултат на това и двете устройства получиха награда BLI 2023 Pick Award.

Цялостната лабораторна оценка на Keypoint Intelligence също установи, че гамата Brother Professional Color Laser (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN и MFC-L9670CDN) е много надеждна (класирана като отлична за всички устройства), което доведе до оценки „Силно препоръчан“ за всичките четири устройства. Лабораторните резултати също установиха, че качеството на изображението, използваемостта и спецификациите на всяко устройство са „Много добри“, като предлагат на фирми от всякакъв размер „функционалност от корпоративен клас“.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България каза: „Тези награди доказват, че нашите най-нови предложения за бизнес лазерни принтери и скенери предоставят изключителна гъвкавост и компактност в сравнение с големите A3 копирни машини, и са перфектни решения за всяка развиваща се компания. За пореден път продуктите на Brother са отличени за тяхната надеждност, издръжливост и способност да се вписват безпроблемно и безопасно във всяка бизнес среда. А тези независими резултати са доказателство за качеството, което се стремим да предлагаме на нашите клиенти.“

Новите професионални настолни скенери и цветните лазерни серии на Brother вече са налични. За повече информация относно най-подходящото решение, моля, свържете се с нас тук: https://www.brother.bg/support/contact-us/technical-support.

Сертификати получиха:

EC – Професионален цветен лазерен принтер: „Силно препоръчан“ и „Изключително надежден“ сертификат

– HL-L9430CDN

– HL-L9470CDN

– MFC-L9630CDN

– MFC-L9670CDN

 

ADS4 – Професионален скенер: BLI Pick Award 2023

– ADS-4700W

– ADS-4900W

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *