Bang & Olufsen представиха нов 55-инчов модел

Bang & Olufsen представиха нов 55-инчов модел на телевизора Beovision Contour, който предоставя цялостно телевизионно и музикално преживяване, благодарение на вградената аудио технология, базирана на многократко награждавания саундбар Beosound Stage.

Bang & Olufsen разшириха продуктовата си гама с добавянето на 55-инчовия вариант на Beovision Contour, давайки по-голям избор на потребителите, които търсят перфектния телевизор. 55-инчовият Beovision Contour може да бъде шедьовърът в дневната или перфектният телевизор за други части на дома ви, благодарение на многото възможности за поставяне и избор между 55- и 48-иночови модели.

Beovision Contour е с класически и минималистичен дизайн, създаден в партньорство с дизайнера Torsten Valeur. Великолепната алуминиева рамка, очертаваща екрана, е поредната демонстрация на дългогодишния опит на Bang & Olufsen в боравенето с алуминий във Фабрика 5 в Струер, Дания.

От момента, в който включите Beovision Contour, вграденото 3-канално решение с Dolby Atmos технология, базирана на Beosound Stage, ще ви предостави телевизионно преживяване от ново поколение.

Зад капака на високоговорителите на Beovision Contour се намират единадесет мощни колонки и усилватели за високоговорители. Там ще откриете 4 x 4-инчови баси, специално проектирани, за да осигурят плътен и качествен бас до 30 Hz. Оборудван с последно поколение 55-инчов панел от LG, Beovision Contur е безкомпромисно добър когато става дума за реалистични цветове и абсолютно черно – предоставяйки истинско телевизионно Bang & Olufsen преживяване.

Телевизорът Beovision Contour е с непреходен класически дизайн, подчертан от природните материали, използвани в изработката му, който ще бъде идеално допълнение към всеки интериор. Можете да избирате от три цвята – сребърен, черен антрацит и красив златист нюанс със съответстващи покрития от плат или дървен фурнир за предния капак на високоговорителя.

Всички кабели са скрити от погледа в задната централна част на телевизора, предлагайки холистичен 360-градусов дизайн. Всички настройки и функции могат да се управляват с емблематичното Beoremote One – дистанционно, изработено от изцяло от алуминий.

 

Трите позиции на стойката са интегрирани в минималистичния дизайн на Beovision Contour. Алуминиевата стойка за под с лек и модерен дизайн може да се завърти ръчно на 180 градуса, за да осигури най-доброто преживяване за зрителя. Beovision Contour може да бъде монтиран на стена посредством стенна скоба, която е проектирана така, че телевизорът да може да се наглася под различни ъгли, за да отговори на всякакви нужди и условия. Bang & Olufsen са създали и настолна стойка, изработена от масивна, правоъгълна алуминиева основа, която гарантира, че телевизорът може да бъде поставен на рафт или под без опасност от падане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *