AOC GAMING CQ27G2S/BK: балансирано представяне в игрите с 1500R извивка

AOC GAMING CQ27G2S/BK: балансирано представяне в игрите с 1500R извивка

AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори[1] и IT аксесоари – представи модела AOC GAMING CQ27G2S/BK – 27″ (68,6 см) QHD извит монитор за игри, педантично разработен, за да комбинира най-търсените функции на гейминг сцената. CQ27G2S/BK отговаря на всички основни изисквания на геймърите със своето потапящо QHD преживяване в игрите с вълнуваща честота на опресняване от 165 Hz и голям 27″ диагонал на дисплея с 1500R извивка. Сърцето на модела е VA панел, който осигурява висок контраст от 3000:1 и превръща модела в сцена на различни игрови жанрове, филми и други като осигурява топ производителност на изключителна цена. 

Извита брилянтност, освободен потенциал
CQ27G2S/BK притежава VA панел с извивка 1500R, който създава панорамно зрително поле, което обгражда потребителите в свят на визуален разкош. Със завладяващо ясна QHD (2560×1440) резолюция и бърза честота на опресняване от 165 Hz геймърите могат да се насладят на ултра плавно преживяване. Времето за реакция на пикселите от 4 ms GtG (Grey to Grey) и светкавичната 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) реакция гарантират, че всяко движение се пресъздава с несравнима яснота, когато играчите изследват отворени светове с наситени цветове или са ангажирани в ожесточени битки в някой ъгъл.

Богати цветове, нежна извивка и голяма универсалност
Играчите могат да се потопят в HDR10 картина, тъй като CQ27G2S/BK рисува сцените с динамичен обхват от цветове и контрастно съотношение от 3000:1. Реалистичните графики привличат геймърите със сенки и светлинни ефекти, които изскачат от екрана за потапящо преживяване. Adaptive-Sync технологията елиминира накъсването на картината и запазва плавните движения и в най-интензивните моменти в играта.

С впечатляващо покритие на 99% от sRGB пространството CQ27G2S/BK отключва свят на възможности отвъд игрите. Широкото цветово покритие не само вдига нивото на геймърските изживявания, но дава възможности за реализиране на графични проекти с висока точност на цветовете. Малкото входно закъснение на монитора позволява действията на играчите мигновено да се пренесат на екрана, което дава отличително предимство в игрите.

CQ27G2S/BK е удобен монитор за игри и ежедневни задачи, който е снабден с ергономична стойка, предлагаща настройка на височината, накланяне и завъртане, така че потребителите да могат да персонализират своята зона за оптимален комфорт. По време на гейминг маратон или в поредица от продължителни работни задачи мониторът се адаптира към нуждите на потребителя.

При игра в късните часове на нощта технологията Flicker-Free и Low Blue Light режимът помагат за намаляване на напрежението в очите при продължителна употреба и поставят здравето на потребителя на първо място. Мониторът предлага множество геймърски функции в OSD менюто като Shadow Control, която позволява настройка на нивото на сенките за подобрена видимост в мрачни и ярки сцени. Стационарният мерник върху екрана (Dial Point) позволява на геймърите да се прицелват точно в FPS игрите, където липсва ясно видим мерник. OSD функциите могат да бъдат настроени и чрез софтуера AOC G-Menu.

AOC GAMING CQ27G2S/BK ще бъде наличен от края на септември 2023 г., на препоръчителна крайна цена от 488 лв. с ДДС.

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *