10 причини да избере хотел с плувен басейн

 

Може би понякога се питате – защо ви е хотел с басейн, когато в България има море и можете да отидете там през лятото? А и дали изобщо ще имате време да стигнете до него?

Да, в нашата страна има море, но това не важи, когато ходим на почивка през зимата. А и басейните имат някои съществени предимства. Ето кои са те.

Водата е без сол

Можете спокойно да прекарате цял ден във водата, без да ви стане нещо на кожата и на косата. Звучи супер, нали? Нито ще намирате сол из гривата си след това, нито ще се чудите как да възстановите щетите, причинени от морската вода.

Басейнът се почиства редовно

Морето няма да бъде почистено, нали? Няма нужда да се преструваме, че не знаем това или че не мислим за него. Дори и да се потопите в морето, вие сте сигурни, че споделяте водите с много други. Къпането в басейна ще бъде много по-хигиенично, няма как да не се съгласите.

Доста по-безопасно от морето

В близост до басейна ще имате обучени спасители, които ще ви наблюдават през цялото време. Честно казано, такива не са винаги на разположение край морето. Това е огромно предимство, защото по този начин гарантирате пълната си безопасност във водите. Освен това, помислете за крокодили и акули, които плуват до вас в моретата и океаните. Ужасно, нали?

Вашите деца също могат да плуват

Басейните в хотелите винаги са разделени на няколко части и има такива, предназначени за деца. Те са по-плитки и напълно безопасни – точно това, което искате за вашия малчуган. Бихте ли могли да го пуснете в солената вода в морето, докато вълните бушуват? Едва ли.

Добро за сърцето

Ако сте обикновен плувец, то значи имате силно и спокойно сърце. Но, можете ли да плувате в морските води с цялата свобода? В морето по-скоро сте загрижени за вълните и се опитвате да намерите най-безопасното място за плуване. Що се отнася до басейна, той е безопасен от всички страни и е полезен и за сърцето ви. Така можете да се насладите на почивката си на 100%, благодарни на себе си, че сте решили да потърсите най-страхотните в Добринище хотели с басейни.

Можете да измервате температурата на водата

Отново ви напомняме, че няма такъв контрол на морската вода. В същото време, в басейн, операторът може да контролира температурата на водата специално за вас. Топло, когато се чувствате измръзнали и по-хладно, когато се потите… Звучи просто прекрасно.

Идеален избор за релакс

След като приключите с еднодневната си обиколка на града или местността, която сте избрали за зимната си ваканция, със сигурност бихте искали да се отпуснете във вашия хотел. И кое може да бъде по-добър начин от това да седнете край кристалните води и да се насладите на малко музика? И коктейл може би? Просто си представете!

Разбир се, не бихме искали да ви спираме да плувате в хубавото българско море, всяко нещо в този живот има своите предимства. Просто трябва да знаете, че хотелите с басейни имат може би повече предимства, отколкото някога сте си представяли. И е време да се възползвате от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *