Ясни са участниците в Програмата за националнo тестване на модели смарт телевизори Philips

Над 2 800 човека кандидатстваха в първата национална програма за тестване на телевизори с марката Philips в домашни условия. Журито избра 30 от най-мотивираните и оригинални кандидатури, като щастливите имена могат да бъдат открити на www.testphilips.tv.

Избраните за участие в Програмата ще могат да тестват функциите и характеристиките на конкретен модел от новата гама телевизори Philips за 2015 г. и да споделят мнението си чрез видео ревю. В него те ще изкажат своите впечатления от телевизора и по-конкретно от качеството на картината, звука, навигацията из Android TV, допълнителните възможности на платформаbта, емблематичната технология Ambilight и други. Видео материалите, предоставени от участниците, ще бъдат поместени на специалната уеб платформа, където вече са разположени и ревюта на технологични експерти.

„Изборът на тридесетте участника беше наистина труден“, сподели журито в Програмата. „Целта на TP Vision България бе да предостави истинско Philips изживяване на потребителите, като им даде възможността да изпробват телевизор Philips от новата гама за 2015 г. в собствения си дом. От всички кандидатури избрахме тези, в които най-ярко изпъкваха силната мотивация и желанието за участие.“

Мащабната програма за тестване на новите модели телевизори Philips в България под мотото „Philips TV – Не гледаш. Изживяваш“ се организира от TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите с марка Philips по света. В продължение на две седмици всички желаещи да се включат в Програмата имаха възможността да се регистрират на специалната уеб платформа, където по желание предоставяха и своя видео визитка.

Моделите смарт телевизори Philips, които са обект на националната програма, са от сериите 7000 и 6500, с двустранен или тристранен Ambilight, двуядрен или четириядрен разширяем процесор, Full HD или 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини. Благодарение на операционната система Android те гарантират по-бързо, по-богато и по-лично телевизионно изживяване. Всеки един от моделите е ориентиран към зрителя и неговите нужди, създавайки преживяване от ново поколение.

Допълнителна информация за националната програма за тестване на смарт телевизори Philips може да бъде намерена на: www.testphilips.tv

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *