Четири нови Bluetooth слушалки от Sony

Свежите допълнения към серията слушалки от Sony ви носят вълнуващ звук и безкомпромисен стил, докато сте навън – без проблеми със заплетени кабели. Чисто новите модели слушалки за пролетта предлагат свободата и комфорта на безжичното Bluetooth слушане. Просто докоснете своя NFC-съвместим Walkman, MP3 плейър или смартфон до слушалките, за да установите мигновена безжична връзка. След това се облегнете и се наслаждавайте на музиката, така както винаги сте се надявали тя да звучи – с богат, контролиран бас и детайлни, кристални високи тонове.

MDR-1ABT

Като нов член на признатата MDR-1A серия, луксозният MDR-1ABT ви носи безжичен, висококачествен звук.

MDR-1ABT_B_Walkman_Situation_Image

Това са първите слушалки от Sony, които разполагат с LDAC, новата аудио технология от Sony, позволяваща високо качество за безжично слушане чрез Bluetooth. Този ефективен нов кодек предава три пъти повече данни от обикновените Bluetooth връзки и ви позволява да стриймвате чист, висококачествен звук без забавяне, безжично, от съвместими устройства като първокласния музикален плейър с висока резолюция NWZ-A15 Walkman.

От звучен бас през балансирани средни честоти и ултра високи, ще се радвате на звук с разширена честотна лента от 40-милиметрови HD драйвери – с точно възпроизвеждане на всеки музикален нюанс, благодарение на диафрагмите с алуминиево покритие Liquid Crystal Polymer Film. Вашият абсолютен комфорт е на първо място, с ергономични слушалки с модерна мека структура, която пасва плътно около ухото.

Дори когато слушате своята MP3 музикална колекция, технологията Sony DSEE допринася за естествено аудио изживяване, възстановявайки високочестотната информация и тихите тонове, които се губят в силно компресираните аудио файлове.

Сензорът за допир отстрани на слушалките е още една вълнуваща иновация. Прескачайте парчета, приемайте телефонни обаждания или регулирайте силата на звука с прости, интуитивни жестове с върха на пръста: вече нищо не може да отвлече вниманието ви от музиката.

MDR-ZX770BN

Пътувайте със стил и в блажена тишина с най-новите Bluetooth слушалки с дигитално заглушаване на шума от Sony. С удобен, обгръщащ ухото дизайн за допълнителен комфорт при дълги пътувания, MDR-ZX770BN намалява кабинния и други странични шумове, използвайки мощен DNC софтуер от Sony.

MDR-ZX770BN_L_NFC_SituationImage_1225

Свържете безжично с едно докосване с телефона или Bluetooth-съвместим MP3-плейър, докато пътувате продължително или просто по време на тежък ден в офиса, и се насладете на успокояващ, кристален звук. Благодарение на удобния въртящ се дизайн, слушалките се прибират далеч по-лесно и не заемат много място в чанта или куфар, докато пътувате. Удълженото време за слушане на музика до 13 часа (с включен NC) между две зареждания на батерията, ви позволява да се насладите на дългите пътувания със самолет или влак без прекъсване.

MDR-ZX330BT

Безжичното слушане през Bluetooth е изключително просто и удобно с MDR-ZX330BT. Сложете леките и удобни слушалки и се свържете с вашия телефон или MP3-плейър лесно, с едно докосване.

MDR-ZX330BT_B_KeyVisual_141216

Гарантиран е мощен, добре балансиран звук от 30 драйвера, а 30-часовият живот на батерията за безжично слушане означава, че няма да останете без музика по пътя към работата или при по-дълго пътуване.

MDR-AS600BT

В тон с активния ви начин на живот, MDR-AS600BT предоставя удобството на Bluetooth слушане по време и на най-тежката тренировка или просто докато тичате в парка.

MDR-AS600BT_W_Situation_Image

Устойчивият на пръски дизайн не се страхува от дъжд или изпотяване по време на изтощителни тренировки. А с вградения микрофон е лесно да приемате телефонни разговори с натискането на един бутон, без да губите ритъм, докато сте на пътеката за бягане.

Новите слушалки MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT от Sony ще са в продажба в Европа от месец май, а MDR-AS600BT – от април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *