Сканирайте, оптимизирайте и работете съвместно с новата серия високопроизводителни настолни скенери на Brother

Новата продуктова линия стартира в търговската мрежа от месец юни тази година и е перфектно допълнение към нарастващата гама скенери на Brother. Устройствата от новата серия предоставят на потребителите точно сканиране с голям обем, усъвършенствана обработка на изображения и редица опции за оптимизиране на документи, за да направят съвместната работа в офиса по-лесна от всякога.

Всяко устройство от гамата е проектирано с мисъл за клиентите на Brother, като се отличава с прост, но издръжлив дизайн, подобрена оптимизация на сканиране на изображения и пакет от професионален софтуер, който отговаря на различни бизнес изисквания.

Ива Тотева,  мениджър «Маркетинг и продажби» в Brother България, коментира; „Надяваме се, че новата серия настолни скенери на Brother ще направи дигитализирането и документалното сътрудничество по-лесно от всякога. Потребителите могат ефективно да дигитализират, редактират и споделят документи с висока скорост, като получават достъп до висококачествено сканирана документация от всякъде, без да се налага да чакат.“

„В новата продуктова линия има устройства, които могат да отговорят на всички бизнес изисквания и нужди за управление на документи. Предлагаме модел, предназначен за големи обеми от работа, както и устройства, перфектни за използване в дома или малкия офис. Така че, независимо дали става дума за двустранно A4 сканиране, визитни картички, многостранични документи или касови бележки, можете да сте сигурни, че тази гама ще ви подкрепи във всички ваши изисквания за бизнес сканиране.“ – допълва тя.

Можете още сега да разгледате новата серия настолни скенери на Brother на https://www.brother.bg/scanners/desktop-document-scanners.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *