Свети Валентин е днес! Какво ще подариш?

Докато все още си спомняме с носталгия за страхотните новогодишни празници, които минаха, февруари вече пристигна, а с него тук е и Свети Валентин.

Макар и повод за страхотни преживявания с любимия човек, празникът често се оказва и сериозна въпросителна при избора на подарък, особено за мъжката аудитория.

За да ви помогнем, ви предлагаме няколко идеи, с които да накарате половинката ви да ви заобича още повече, а ако цената е проблем, бърз заем до заплата ще бъде верният ви помощник.

Защото усмивката на вашата любима/любим няма цена!

Бонбони

Класически подарък, особено за жени. Тайната не е единствено в бонбоните. Изключително значение има кутията, в която ще бъдат подарени те. В никакъв случай не използвайте оригиналната кутия на бонбоните. Това показва липса на креативност и интерес. Заложете на нещо стилно и интересно – жените биха оценили, ако любимите им бонбони вървят с красива кутийка.

Гривна с текст

Най-вероятно сте казвали на половинката си „Обичам те“ стотици пъти. Но представете си колко романтично ще изглежда, тези думи да са на ръката на любимия ви човек и то с вашия почерк.

Редица места предлагат поставянето на избран от вас текст върху гривна. Може да изберете каквото послание решите или нещо, което само вие двамата ще разберете.

Има достатъчно опции, но този вид подарък е специален и със сигурност вашата половинка ще се влюби в него.

Масаж

Няма по-специално нещо за половинката ви от това да ѝ/му подарите нещо от себе си – вашите време и усилия.

Един масаж у дома, особено след изморителен ден на работа, е перфектният завършек на деня и един страхотен подарък. Всеки би оценил усилията, които половинката му ще положи, за да го накара да се почувства по-добре и по-отпуснат.

Бижутерия

Пръстен, обици, огърлица… Вариантите са много, но изборът на бижутерия винаги е класически подарък.

Ако държите на приятелката си, не пестете средства за нея. Щастието ѝ трябва да е от първостепенно значение за всеки джентълмен. Парите не трябва да са оправдание.

Екскурзия

Ако търсите попадение в десетката, то екскурзия в чужбина ще накара половинката ви да ви заобича още повече.

Независимо от дестинацията, важното в случая е да прекарате време само за вас, в което да се отдадете на любовта си един към друг (както и на някои други неща).

Ако все пак сте затруднени с избора на държава, статистиката сочи, че най-популярните дестинации за екскурзия на Свети Валентин са Франция, Италия, Мексико и Испания.

Три от тях са в Европа и едно пътуване до там няма да ви излезе чак толкова скъпо, но ефекта, който това ще има върху връзката ви, ще се отплати в пъти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *