Ревю на телевизора Philips 40PFH6510/88

Технологичният сайт PixelMedia.bg направи ревю на телевизора Philips 40PFH6510/88, което ние ви споделяме:

Телевизорът е от най-новата серия 6500, оборудван е с най-добрите видео процесори за възпроизвеждане на картина от Full HD или Ultra HD източник. Операционната му система е Android 5.1 Lolipop и разполага с многобройни възможности за работа с приложения, игри и свързване с интернет и други устройства.

Това, което наистина отличава новите телевизори на Philips обаче, е технологията Ambilight, която разпръсква извън екрана цветове, в унисон с тези в картината. Технологията осветява задната част на телевизора и стената в близост до него, като следи нюансите и контраста на изображението, което върви по екрана. По този начин потребителят може да се наслади на едно съвсем различно мултимедийно изживяване, излизащо извън екрана, което може да получи единствено от телевизорите на Philips.

Както ще се убедите от видеото по-долу, уникалната технология Ambilight превръща телевизора в прекрасно устройство за домашно забавление. Това е една от най-впечатляващите smart функции на последната линия телевизори на Philips, благодарение на която потребителят получава усещането, че светлината влиза в стаята и се разширява цялостното потребителско изживяване.

Android операционната система на Philips 40PFH6510/88 предоставя възможност за лесна навигация, интуитивност на потребителското меню, гледане на филми през USB порта, както и бърз достъп до приложенията в Google Play. Телевизорът се отличава с модерен дизайн, а наклонената му централна стойка придава стабилност и елегантен външен вид.

Една от отличителните черти на Philips 40PFH6510/88 е дистанционното с клавиатура от обратната страна, което изцяло променя начина, по който потребителите вече достъпват съдържание през smart телевизори. Удобното дистанционно с клавиатура на гърба прави много по-удобно браузването в интернет и достъпа до останалите приложения като показва, че телевизорите вече не са единствено средство за гледане на видео, а се превръщат в домашни мултимедийни центрове.

Повече информация и впечатления от Philips 40PFH6510/88 вижте в прикаченото видео:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *