Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

Logitech разкри две нови продуктови серии – уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe, проектирани да посрещат нарастващите нужди на хибридните служители.

Скорошно проучване показва, че над 89% от работещите от вкъщи възрастни се борят с неподходящи ъгли на камерите, лоша светлина и ограничения на зрителното поле при използване на вградените в лаптопите камери.* Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe отговарят на предизвикателствата, които потребителите срещат, докато работят от вкъщи, като същевременно модернизират преживяването при работа и игра. И двете серии продукти улесняват IT мениджърите в задачата да снабдят отдалечените служители с подходящо оборудване и то по устойчив начин. 

„Много отдалечени и хибридни служители все още не разполагат с необходимото оборудване и се мъчат с решения още от преди пандемията,” каза Scott Wharton, Генерален директор на Logitech Video Collaboration. „Нашето иновативно поколение от уебкамери Brio и хедсети Zone Vibe отговарят на нуждите на модерните служители, които се нуждаят от качеството, стила и достъпността на бизнес класа. Нови възможности като Show режима на Brio дават възможност на учители, дизайнери и архитекти лесно да презентират физически обекти, записки и скици отдалечено във видео формат.”

Уебкамерите Brio 500

Създадена за тези, които искат видео и аудио качество от корпоративен клас, възможности за персонализиране и по-ангажиращо преживяване във видеоконференциите Brio 500 представляват нов клас видеокамери, които решават най-често срещаните предизвикателства при видео разговорите. Серията Brio 500 за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

Стилният дизайн и модните цветове графитно, бяло и розово дават на индивидуалистите свободата да персонализират своите работни станции, така че да отговарят на личността и вкуса им. Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

Хедсетите Zone Vibe

Новата сертия Logitech Zone Vibe са първите безжични хедсети на пазара, които комбинират представяне от бизнес клас с комфорт, стил и достъпност. Те също са налични в графитно, бяло и розово и са проектирани да осигуряват комфорт през целия ден по време на колаборацията с колеги и връзка с близките. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат само 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

IT мениджмънт

За IT екипите, които снабдяват служителите в офисите и домовете серията Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom. Logitech Sync интеграцията с Brio 505 позволява на IT администраторите да ъпдейтват фърмуера и да диагностицират проблеми, така че хибридните служители да не спират работа.

Новите уебкамери и хедсети на Logitech помагат на служителите да успяват в съвременната хибридна ера — те са достатъчно професионални за офиса, перфектни за работа от вкъщи и улесняват IT екипите да подпомагат колегите си да работят на най-доброто ниво и да допринасят за доброто на планетата.

Устойчивост
Серията Brio 500 и хедсетите Zone Vibe са сертифицирани като въглеродно неутрални, което означава, че въглеродният отпечатък на продуктите е намален до нула, благодарение на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и неутрализирание на въглеродния диоксид. Пластмасовите части на Brio 500 включват рециклирана пластмаса: 68% за графитната и черната и 54% за бялата и розовата версии. Zone Vibe са изработени с минимум 25%** рециклирана пластмаса.

​И двете продуктови фамилии са пакетирани в хартия, която идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Цени и наличност

Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe 100 ще бъдат налични през септември 2022 г. на logitech.com и при други глобални ритейли. Препоръчителната цена за Brio 500 е 269,99 лв. с ДДС. Препоръчителната цена за Zone Vibe 100 229,99 лв. с ДДС.

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *