Лилаво в дрехите – как да го комбинираме

Лилаво в дрехите – как да го комбинираме

Лилаво в облеклата е актуално в почти всеки сезон. Неговата цветова гама предоставя многообразие от топли и по-студени нюанси. Сам по себе си той е екзотичен, обаятелен и млад.

Черно сако, жилетка, палто или яке в тъмни цветове ще бъде идеалното допълнение към лилави панталони или дънки от всякакъв стил.

Обувки и чанта трябва да се открояват, затова често модните дизайнери се спрат на контрастни цветове. Най-чести са комбинациите на лилаво с червено, зелено, жълто, сиво.

Ако искате да дадете на образа палав вид, цветен и малко несериозен, изберете лилави панталони или дънки с ризи в цвят пшеница, лимон, тревисто или зелен цвят. Златните или сребристи нюанси ще трябва да са в неутрални аксесоари.

Лилаво за горната дреха или връхна

Не забравяйте, че палтото или якето в лилаво изисква неутрални тонове на останалата част на дрехите. Обувки и аксесоари ще доминират и допълнят вашия имидж. Можете вмъкнете дълбоко лилав цвят, с акцент върху нещо светло – например, на чанта, колан, шал или шапка с цвят лимон, тревисто или пшеница. http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-от-разноцветен-шифон-с-де.

Класическа комбинация: лилаво за връхни дрехи и черни панталони / пола е дълга, а на тъмна или неутрална. Морковът и пурпурният цвят са разрешени да се съчетаят с дреха цвят моравата или ярък грим и маникюр. Пурпурното палто и зелена рокля са класическа печеливша ситуация.

Лилава блуза, риза или яке

Най-подходящите нюанси на лилаво за дрехи са в риза, сако или яке, поли, панталони, дънки. Те могат да се съчетава с цветове е мляко, карамел, пастел, тъмни и светли бежови тонове.

Универсална е комбинацията с бял цвят http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/лилава-туника – лилавото с него ще играе по различен начин, изискано и елегантно. Оригинална комбинация действа лилав топ и черно, тъмно синьо или сиво в облеклото надолу.

Как да носим лилави обувки, аксесоари и чанти

Обувки, аксесоари и чанта в същия цвят ще допълнят пурпурната визия. Дори да има само една дреха от лавандула или лилави нюанси, тя може да се превърне в независим фокус, който ще подчертае вашата оригиналност. 

курсове по маникюр варна

Hobby Team

One thought on “Лилаво в дрехите – как да го комбинираме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *