Кой е най-добрият iPhone

Едва ли има човек, който да не е чувал за смартфоните Iphone на Apple. В настоящия ни материал обаче ще разберем кой е най-добрият от всички тях, неговите особености и от коя операционна система е задвижван. Ще научим още, на какво да обърнем внимание преди покупката на втора ръка смартфон и основните предимства на мобилните телефони от Apple.

 

Кой е най-добрият айфон

Ако считаме, че всеки следващ модел смартфон е по-добър от предходните, то това означава, че последният към момента на писане на статията е iPhone XS. Освен с подобрената си външна елегантност, той се отличава още с 5,8-инчовия си Super Retina дисплей и резолюция от 2436 × 1125 точки с плътност на пикселите от 458 ppi. Той се характеризира с невероятна яркост на картината и отлично цветопредаване, благодарение на използваната в него OLED технология, както и с опцията за безжично зареждане.

 

Апаратът още се отличава с двойната си камера, защитата от проникване на вода по стандарта IP68, позволяващ потапяне на апарата до 2 метра под вода за 30 минути. 8-ядреният процесор А12 Bionic пък ще осигури невероятна производителност, достатъчна за създаване на висококачествено видео, селфита с ефекта боке и т.н. Камерата е обогатена още с функцията “дълбочина”, правеща портретните снимки още по-красиви и впечатляващи, а поддръжката на 5G ще направи общуването с приятелите Ви още по-вълнуващо.

 

Ако сте от хората, които искат да притежават този смартфон, но не разполагате с нужния бюджет за да си го купите нов, можете да заповядате в онлайн магазин Restore.bg Тук се предлага техника втора ръка  и ще откриете всички  apple телефони от Restore.bg  с гаранция, както и възможност за 14 дневно изпробване срещу връщане на стоката при желание. Научете все пак повече за тези мобилни телефони по-долу в статията.

 

Каква операционна система ползват

Най-новата версия на операционната система на Apple за iPhone е iOS 12, която е сред най-популярните към момента, конкурирайки се с OS Android на Google. От Apple твърдят, че приложенията в iOS 12 се отварят с 40% по-бързо от преди, дори и на старите устройства, като iPhone 5s. Разширенията обаче не свършват дотук! Ето някои от подобренията:

  • Повече групови позвънявания във FaceTime – вече можете да добавите до 32 събеседника едновременно в груповите си разговори;
  • Подобрени Animoji – емотиконите вече са 3D визуализирани и можете да ги използвате в съобщенията си по FaceTime или в останалите си кореспонденции с приятели и колеги;
  • Екранно време – вече можете по-подробно да следите прекараното време в различните приложения и уеб-сайтове. Също, всяка седмица получавате отчети за времето на активността Ви в отделните апликации;
  • Допълнена реалност – сами създавате обектите с допълнена реалност и ги споделяте с приятелите си;
  • Siri – гласовият асистент на Apple е значително по-интелигентен, проучвайки ежедневните дейности, които извършвате и предлагайки Ви определени решения.

 

Какво трябва да знаем преди покупка на втора ръка смартфон

Обикновено, употребяваната стока се продава, защото собственикът на устройството иска нещо ново или спешно се нуждае от пари. Съществува също вариант, продажбата да се извършва поради подарък, който собственикът е преценил, че не му е нужен. Как обаче да направим правилния избор, така че да не платим за нещо развалено.

 

На първо място, експертите препоръчват да не се доверяваме на обяви без реални снимки на апарата. Все пак, всеки продавач трябва да отдели две минути да снима стоката си от всички страни и в описанието да опише наличните дефекти и проблеми, ако има такива. Добър вариант е ако изберете покупка с налична все още гаранция, която да е снимана и качена в обявата. Друга стъпка в правилния подбор е да не се впечатлявате от обявената ниска стойност на продукта.

 

Обикновено, стойността на предлаганите смартфони е около два пъти по-ниска от тази на новия аналог. Ако тя е твърде ниска, то вероятно се опитват да Ви продадат фалшификат. За да се уверите, че купувате оригинал, поискайте от продавача да снима устройството с изобразен на екрана модела на апарата. Така лесно ще можете да проверите в интернет, дали той е оригинален или не.

 

В никакъв случай, не се съгласявайте на предплата или даване на капаро, защото има вероятност повече да не можете да се свържете с конкретния човек и той да изчезне безследно. Задължително поискайте пратката да е с тест и преглед преди плащане, като така ще можете да проверите най-малкото външността на стоката, както и базово да разгледате менюто и набързо да изпробвате някои негови приложения. Надяваме се с тези прости указания, да Ви предпазим от некоректните търговци по сайтовете за обяви.

Поради по-горе изброените причини, ние Ви съветваме да се обръщате към магазините за употребявана стока, където се извършват предварителни тестове за работоспособност и имате възможността да разгледате продукта преди да го платите. Също, търговски обекти, като Restore.bg предоставят гаранция на предлаганите продукти, така че сигурността е значително по-висока от пазаруването през сайтовете за обяви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *