Какви видове ски панталони ще откриете в магазин Екстрем?

Ски екипировките през последните години станаха изключително търсени поради нарастващата популярност на зимните спортове у нас. Скиорските панталони са сред най-важните компоненти от цялостното облекло, защото те предпазват от проникване на влагата и водата, запазват топлината и дават пълна свобода на движението. Кое прави подобно долнище толкова наложително и какви видове са достъпни онлайн? Как да направим своя избор и на какви цени?

Защо ски панталоните са важни

Тези долнища изобщо не са идентични на всички останали дебели и зимни панталони, които притежавате в гардероба си. Те са изработени от специална мембранна материя, която не пропуска вятъра и водата, а в същото време кожата спокойно “диша”. Вие не се изпотявате, а кожата остава суха, което значително намалява вероятността от настинки. В допълнение специалните ски панталони Ви защитават при евентуални падания и предпазват от наранявания при удар в твърда повърхност.

В определени случаи ски панталоните във вътрешността си са оборудвани с гофрирана повърхност, която предотвратява триенето и протриването, както и запарването на кожата. Ако все пак Ви стане горещо, в страничната част имате специален цип, отварянето на който осигурява допълнителни отвори, позволяващи естественото охлаждане и проникване на свеж въздух.

Как да изберете правилните

Нито една зимна спортна екипировка не може да е напълно функционална и използваема, ако тя не е избрана правилно. Това с пълна сила важи и за скиорските долнища. Ето защо, сега ще изброим най-важните условия, които трябва да покриват:

  • Водоустойчивост – тя се измерва в милиметри воден стълб и дишаемост. Допустимият диапазон е от 3000 до 20000 мм. С увеличаването на цифрата нараства и степента на водоустойчивост;
  • Топлина – комфортът е изключително важен по време на спускане и в условията на минусови температури. Степента на топлина зависи от дебелината на вътрешната подплата, така че ако сте по-чувствителни към студа и обичате топлината, ще трябва да изберете по-дебелата подплата;
  • Удобство – съвременните ски долнища имат допълнителни технологии за повишаване на удобството, като наличие на специални вентилационни отвори, възможност за свързване с якето при по-дълбоки снегове и удобни топли джобове.

Какви видове са достъпни в Екстрем

В продуктовата гама скиорски панталони от Екстрем са достъпни различни видове мъжки, дамски и детски артикули с широк обхват на номерацията. Така всеки, без значение от телосложението и големината му, може да открие подходящото долнище. Всяко от тях се отличава с подходяща многослойна мембранна материя, непозволяваща проникване на вода и студ, допринасящи за пълна свобода на движението и изпитване на удоволствие от практикуване на любимите зимни спортове.

Достъпните при нас ски панталони се отличават още по своите цветове и атрактивен дизайн, така че освен максималната защита и повишен комфорт, Вие ще изглеждате като един истински скиор с нужното облекло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *