Иновативната марка Evnia представя ултра модерен нов монитор с всички екстри

Иновацията пристигна в света на гейминга заедно с Evnia. Новата гейминг марка на Philips има за цел да създаде игрива, иновативна и дружелюбна среда в гейминг индустрията. Въвеждайки положителна промяна чрез своето послание, Philips Evnia ще създаде положителна промяна и с най-новия си монитор Philips Evnia 42M2N8900, който вече се предлага на пазара. 

Представяме Ви Philips Evnia 42M2N8900

Положителното послание не е единственото, което Evnia предлага. Philips Evnia 42M2N8900 е част от серията Evnia 8000, предлагаща върхово качество и несравними продуктови характеристики за едно неповторимо и уникално игрово изживяване. Тези функции включват:

  • Истински 10-битов дисплей за по-гладки градиенти на цветовете
  • OLED дисплей за дълбок контраст
  • 138 Hz честота за бързо опресняване на страницата
  • 0,1 милисекунди GtG за бърза реакция
  • DTS за подобрен звук
  • UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюция за прецизни изображения

И това не е всичко! В допълнение, новият монитор може да се похвали с 4-странна тънка рамка, 42-инчов екран, KVM за управление на два компютъра едновременно, USB-C порт и стойка с регулируема височина за едно цялостно и многостранно потребителско изживяване.

Подсветката Ambiglow – ексклузивна функция на марката Evnia, отличаваща всеки нов монитор от серията Evnia 8000 – присъства и във Philips Evnia 42M2N8900. Трите основни характеристики, разграничаващи Philips Evnia 42M2N8900 от останалите, са честотата на опресняване от 138 херца, ниския входен лаг и OLED. Тези функции предоставят истински гладко игрово изживяване и изключително живи изображения.

„За мен е удоволствие да обявя дебюта на Philips Evnia 42M2N8900. Този продукт ще Ви удиви с цвят,” каза Ксени Байрактари, глобален маркетинг ръководител на Philips Monitors and IT Accessories. „Наред с невероятната скорост в игрите, Philips Evnia 42M2N8900 предлага несравними изображения. Благодарение на новата OLED технология геймърите ще се потопят в един вълшебен свят, пълен с ярки цветове и впечатляващ контраст.“

Гейминг отвъд иновациите

Една от целите на Philips Evnia със серията Evnia 8000 е „игра отвъд иновациите“ и OLED игрите въплъщават точно това: иновация и динамичност. Philips Evnia 42M2N8900 предлага по-голям екран, по-ярки цветове, по-бърз геймплей и ексклузивната функция Ambiglow.

С ултра модерните си функции и елегантния си дизайн този монитор Philips Evnia e нещо ново „в менюто“.

Philips Evnia 42M2N8900 наличност

Philips Evnia 42M2N8900 вече е в продажба на цена от 3330 лв. с ДДС. Аксесоарите, създадени специално за подобряване на възможностите на мониторите Evnia, ще бъдат налични след юни 2023 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *