Идеи за подаръци, с които да зарадвате любимия човек за Св.Валентин – заложете на „Версаче“

 

Предстои онзи месец от годината, в който сякаш във въздуха започва все по-осезаемо да се носи усещането за любов и споделеност. През февруари все повече влюбени двойки отбелязват Св.Валентин и, естествено, седмици преди това изпадат в чудене относно подаръците, които да изберат за любимия човек. Ето защо днес решихме да ви помогнем с няколко идеи, за да се чувствате наистина подготвени за празника. Предлагаме ви традиционни идеи като портфейли и парфюми и отнасяме въображението до по-нестандартни подаръци – защо не зарадвате своя човек с уикенд в планината?

Всеки е изпадал в ситуация, в която да се чуди дълго по какъв начин да отбележи празника на влюбените. Ето няколко идеи за подаръци, които, смятаме, значително ще ви улеснят.

Заложете на класиката – парфюм на „Версаче

Със сигурност не бихте могли да сбъркате, ако зарадвате половинката си с парфюм на известната италианска модна марка. На който й продукт да се спре изборът ви, все ще е правилен, защото брандът не предлага некачествени и лоши аромати. Всеки един продукт гарантира оригиналност и неповторимо благоухание. И за дамите, и за господата изобилства от многообразие в избора и добрата новина е, че не съществува грешен ход. Изберете още сега предпочитания от вас аромат на „Версаче“ и осигурете широката усмивка на лицето на любимия или любимата.

Сред останалите по-традиционни, но много обичани подаръци, на които бихте могли да заложите, откриваме качествените кожени изделия. Нов хубав портфейл, чифт качествени ръкавици или колан с интересен дизайн – наистина бихте могли да разпуснете въображението си и да се гмурнете в света на прекрасните аксесоари. Вашият човек със сигурност ще оцени жеста и всеки път, когато носи върху себе си или със себе си артикула, подарен от вас, ще се сеща за прекрасните ви моменти заедно и ще усеща любовта ви всеки път.

А за по-нестандартно настроение сред вас, предлагаме нещо наистина ексклузивно – дарете себе си и любимия човек с релаксиращ спа уикенд някъде в планината. Отдайте се заедно на блажени процедури и подарете на телата си така жадуваната почивка. Откъснете се от стреса на големия град и забързаното ежедневие и изживейте няколко дни с освободен от негативни и натоварващи мисли съзнание. Физическата почивка неимоверно много ще се отрази и на цялостното ви психическо състояние. Спокойствието и положителната енергия от преживяването, пък, ще запалят искрата на любовта между вас и ще запазят огъня във връзката ви жив. А, както знаем, това е и основната функция на този все по-често отбелязван празник.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *