Защо да предпочетем сглобяеми къщи, вместо тухлени?

Въпреки многото възможности за избор на строителство, не винаги всички фактори могат да бъдат подходящи за конкретния случай. Не всеки може да си позволи големи пространства и всички удобства, за които си е мечтал. Това е част от отговора на въпроса защо да предпочетем сглобяеми къщи, вместо тухлени? Факторът – ниско-бюджетни възможности, и минималното време за изграждането на строежа, са едно добро начало да разгледаме по-подробно за какво става дума. За разлика от тухлените къщи, при сглобяемите няма етапи на съхнене и за това спадат към т.нар. „сухо строителство“. Това ускорява процесите и финалния резултат е налице след 3-4 месеца. Веднага, щом разрешителното за строеж влезе в сила, може да започне самият стоеж. EvtinDom.eu оказва съдействие пред различните институции, за да може документацията да се придвижи възможно най-бързо.

Сглобяемите къщи с метална конструкция, освен че се изграждат бързо и изискват минимални разходи, са характерни и с добра устойчивост на земетресения, както и с висока енергийна ефективност.

Защо да предпочетем сглобяеми къщи, вместо тухлени?

Качествената изолация, в комбинация с ефективните отоплителни и вентилационни системи, гарантира добър вътрешен климат и съответно ниски разходи за електроенергия. Гаранцията на този вид строителство е до 50 години на някои елементи, ма на металната конструкция е 100 години. След грубия строеж на къщата, можете да изберете и изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, наред с всички необходими инсталации. Както сглобяеми къщи с метална конструкция, Евтин дом предлага и строеж на метални халета, търговски обекти и дори хотели. Изборът за стил и уют за всеки е индивидуален и е въпрос на предпочитания, но всеки би се зарадвал на простор и то на добри цени, нали? Вижте повече на EvtinDom.eu и изберете сами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *