Впечатляващо представяне в игрите в малък размер

Впечатляващо представяне в игрите в малък размер

AGON by AOC – водещата световна марка за геймърски монитори[1] и IT аксесоари – с гордост представя компактният Q24G2A/BK, който е част от гамата AOC GAMING. Този монитор за игри е снабден с 23,8″ (60,4 см) IPS панел със забележителна QHD резолюция (2560×1440) и впечатляваща скорост на опресняване от 165 Hz, както и време за реакция от 1 ms MPRT. С контрастно съотношение 1000:1 и 108,7% покритие на sRGB AOC GAMING Q24G2A/BK е проектиран да осигури впечатляваща картина и отзивчива производителност в пестяща място форма. 

Компактен форм-фактор със забележителна QHD резолюция
Компактният 24-инчов дисплей на Q24G2A/BK е с QHD резолюция, която обещава острота и детайлност с плътност от 123,4 ppi (pixel per inch), което е доста повече от тази при стандартните 24″ Full HD или 27″ QHD модели. Високата плътност на пикселите и пестящия място дизайн правят този монитор идеален избор за геймъри, търсещи потапящо преживяване в игрите, без да се налага да жертват пространство на бюрото.

Q24G2A/BK е с тънки рамки и е подходящ за конфигурации с няколко монитора. Освен това той предлага настройваща се по височина стойка, с помощта на която потребителите могат лесно да намерят перфектната ергономична позиция. IPS панелът е с широки ъгли на видимост от 178°/178° и гарантира комфортно зрително преживяване дори при гледане отстрани. С покритие на 108,7% от цветовото пространство sRGB мониторът предлага богати, живи и точни цветове, което го прави подходящ не само за игри, но и за работа.

Бърза игра в малка опаковка
Със своя отзивчив IPS панел и 1 ms (MPRT) време за реакция, мониторът може да се справи с бързи игри без замазване и призрачни ефекти при движение. Пиковата яркост от 350 cd/m² генерира чисти и изпъкващи изображения при всякакви светлинни условия. Съвместим с NVIDIA G-SYNC, Q24G2A/BK гарантира плавна игра без накъсване с намалено входно закъснение, което води до постоянно добро и приятно преживяване.

Интеграцията със софтуера AOC G-Menu позволява лесен достъп до настройки за цвета, overdrive и други геймърски опции. Те включват: Shadow Control за настройка на ярките светлини и сенките, Low Blue режим за комфортно използване късно през нощта, Dial Point – постоянен мерник за прецизно прицелване и Frame Counter за показване на текущите кадри в секунда.

AOC GAMING Q24G2A/BK ще бъде наличен от май 2023 г. на препоръчителна крайна цена от 545 лв. с ДДС.

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2022 Q4

SunnyNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *