Бивш сътрудник на Lockheed Martin: има извънземни в “Зона 51”

Бивш научен сътрудник на американската компания Lockheed Martin твърди, че извънземни вече са посещавали Земята и са влизали в контакт с хората. Той говори за това съвсем сериозно и за доказателство показва снимки.

aliens1

Както съобщава New York Daily News, малко преди смъртта си (7 август 2014 г), американският учен Бойд Бушман признал, че лично се е срещал с извънземни на територията на секретната военна база “Зона 51” и че правителството крие от обществото редица извънземни технологии, включително антигравитацията. Интервюто със 78-годишния Бушман е публикувано на YouTube, но малко след това е изтрито заради нарушаване на авторски права.

aliens2

На Бушман се приписват няколко патента на Lockheed Martin, които са свързани с магнитен двигател, термично активиран захранващ източник и система за откриване на топлинно излъчване.

Бушман разказал, че американците съвместно с космическите гости работят над космически кораб 24 часа в денонощието, а самите извънземни са от планетата Quintumnia. До Земята те са стигнали за 45 години. По думите на учения, извънземните се делят на две групи, които по различен начин се отнасят към хората. Той твърди, че е виждал във военната база същества с височина 1,5 метра, чиято възраст е 230 години. Тези извънземни имат дълги пръсти и ципа на краката, а общуват помежду си чрез телепатия.

Разказът на Бушман е посрещнат както с ентусиазъм, така и с насмешки. Едни от експертите отбелязват, че съществата на снимките много приличат на кукли, които могат да се купят в магазина. Други пък твърдят, че ученият действително е участвал в проекти, свързани с извънземни технологии, което се потвърждава и от тестове с детектор на лъжата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *