Новото от Jimmy Choo за 2017

Jimmy Choo, луксозната марка на обувки и аксесоари, стартира нова кампания за пролет / лято 2017.

Звездата на новата лятна кампания е известната актриса Дакота Фанинг. На снимките за рекламната кампания Дакота изглежда много женствена в основните за бранда неща, като стилни модерни сандали, обувки и чанти на популярната модна марка от последната колекция.

„За мен, Jimmy Choo е легендарна марка. Носила съм обувки с подпис Jimmy Choo много пъти, защото те са поразителнии винаги се връзват с различни тоалети,“ каза Дакота Фанинг по повод участието в новата кампания.Деликатна и крехка, в пастелни мотиви, Дакота Фанинг представя Lockett Petite Лолита чанти и сандали.Новата Fabulous колекцияна марката този път е вдъхновена от природата. Sandra Choi, творчески директор на къщата е вдъхновена от цветята и птиците. „Работата започна с идеята, че в природата има наистина невероятни явления, които са красиви и гледйки ги  през еволюцията ми хрумна идеята, която се оказа добра“, казва дизайнерът на престижните обувките и модни аксесоари. Сандра казва, че се е вдухновила от колибри. „Те са толкова малки и толкова силни, – И редки“ Когато затвори очи и си представя цветя, тя винаги мисли за Iris. Вдъхновена от ириса и колибри, Сандра създава нова колекция за пролет / лято 2017.Колекцията носи нови модни класики, пълна е с цветя и листа, с невероятна украса от гирлянди и стъкло.

Те са малки, но бият на очи. Мини чантите завладяват на модния свят от Париж до Ню Йорк.
Както винаги държим под око и търсим най-добрия стил в света на модата. Сега внимателно поглеждаме към чантите. Този сезон, тенденцията на миниатюрни чантички, които приличат на висулки или парчета с бижута, в които не можете да поберете много неща, но са неустоимо сладки и правят всеки стил модерен.

Мини чантите са любими на модните блогъри и независимите жени, а сега е време за вашата! Микро чанти изкарват модни къщи като Fendi, Chloe, Louis Vuitton, Prada, Chanel, а по улиците на световните столици можем да ги видим по рамото Chiara Feranje или Ана Дел Русо.

Предлагаме мини чантата да се комбинира с тениска, кожена пола средна дължина или раирана риза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *