Как се избират дънки според фигурата

Всяка жена в гардероба си има поне няколко модела дънки в различни стилове и цветове. За съжаление, не всички жени са в състояние да изберат най-подходящия чифт, спрямо фигурата си. За да научите как да избягвате едни от най-често срещаните грешки при избора на перфектния чифт, прочете нашия материал.

  1. Прави дънки. Дънките с права кройка са универсален модел от категорията тесни дънки. Такива дънки може да си позволи само момиче с перфектна фигура. С този модел дънки, останалите дами трябва да бъдат изключително предпазливи. Skinny моделът акцентира върху всички възможни недостатъци: допълнителните „бричове“ или прекалено здравите прасци. Но ако искате да ги изпробвате дори само веднъж, тези дънки изглеждат най-добре в съчетание с туника или удължено яке – неща, които ще  покрият талията и ханша ви.
  2. Дънки с висока талия. Те подчертават красотата на женските бедра и визуално удължават силуета. Тези дънки са идеални за момичета, които имат много по-дълги крака от останалите. Такъв модел ще подчертае фините и стройни крака и ще скрие нежеланите гънки в областта на талията. За съжаление, те са противопоказани за дамите със структура на „обърнат триъгълник“, защото могат да привлекат вниманието към бедрата, с които момичетата с този тип фигура не могат да се похвалят.
  3. Бойфренд дънки.  Тези дънки са най-популярният модел през последните години. И разбира се, това е любимият модел на повечето млади момичета. Те подхождат идеално на момичетата със среден и висок ръст. Въпреки това, дамите с фигура тип „триъгълник“ е по-добре да се откажат от този модел, тъй като той ще подчертае по-обемната форма на бедрата.
  4. Дънки с класическа талия. Дънките с класически талия са универсален модел, който идеално приляга на всяка фигура. Те напълно скриват гънките на талията. Въпреки това, момичетата нс фигура „обърнат триъгълник“ и „правоъгълник“ е за предпочитане да бъдат внимателни с избора на такива дънки, защото правят талията безлична.

И така, прилепналите дънки са ключът към успешната визия на всяко момиче. Но, за да изглеждате добре, това не е достатъчно. Специалистите препоръчват да се четата материали по темата, за да се научите да изглеждате стилно, без да харчите допълнително пари за това. Като следвате тези правила, можете лесно да станете модна икона с неподправен стил.

Източник: https://stylezone.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *