Офис площи в България по Евро стандарти

www.forton.bg консултанта за вашият бизнес!

Офис площи – какво представляват те и какво означава да отговарят на всички стандарти за качество по Европейските директиви? След битуването си в Европейския съюз близо вече 10 години, България започна да изгражда пълния си бизнес облик, които да привлече чуждестранни инвестиции и да подпомогне развитието на икономиката ни. Естествено регулациите, които трябва страната ни да спазва в редица споразумения са много, но ние ще се съсредоточим бегло над Европейските стандарти за строителство и проектиране на офис площи у нас. По своята същност една офис площ представлява компилация от пространства и параметри обслужващи потребностите на даден бизнес или бизнеси съответно. На страниците на www.forton.bg можете да намерите информация за една бизнес консултантска компания, която винаги е подпомагала коректно българския бизнес и е участвала активно в изграждането на съвременният му облик относно офис сгради и площи. Множество проекти за бизнес площи, търговски сгради, индустриални такива са консултирани от Фортън и реализирани успешно на пазара сред наематели и купувачи.

Българските офис площи се изграждат по всички Европейски стандарти за качество!

Офис площите и бизнес пространствата са компилация от сгради и обекти служещи на бизнеса. Обикновено съвременните офис площи се изграждат на големи открити пространства, даващи възможност за изграждането на една зелена и екологично съобразна среда, която да съчета в себе си работния процес и почивката в едно. По стандартите в Европа всички офис сгради и прилежащите им пространства в една офис площ трябва да се изграждат от сертифицирани и стандартизирани материали. Така например изолацията на фасадата или стъклената и част не могат да бъдат направени от материали не отговарящи на стандартите и изискванията в законодателството на Евро парламента и уредбите му. Освен това самата офис площ има регулации за брой и вид паркоместа относно паркинги на открито и под земята. Общите части на офис площи и офис сгради, както и отдаваните под наем пространства за офиси трябва да отговарят на определени критерии за гъвкавост и разпределение.

Самата електрозахранваща мрежа, системите за управление и безопасност, охранителните системи се регулират строго, понеже в офис площите живота на много хора събрани на едно място е нужно да бъде обезопасен и улеснен максимално. За да бъдете сигурни, че вашите проекти са замислени и изпълнени по всички Евро регулации, доверете се на www.forton.bg. Консултанта поддържа надеждни и коректни партньорства с множество Европейски предприемачи и регулаторни органи. Можете да бъдете надеждно консултирани за изискванията относно изграждането на клас А, клас В или С офис площи. За да увеличите възможностите от печалба и възвръщаемост на вашите проекти за офис сгради и площи, доверете се на Фортън България. Досега хиляди клиенти им се довериха и българският бизнес само спечели от това. Връзката между желанията и потребностите на бизнес наемателите и стремежите на наемодателите е Фортън и опитните им консултанти – затова не губете време и бъдете активната страна в бизнеса по отношение на офис площи изградени по Европейски стандарти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *