Отключете продуктивността с новия Philips 328P6VUBREB

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия модел Philips Brilliance 328P6VUBREB с вградена USB-C докинг станция, който е изключително подходящ за професионалисти, търсещи повече производителност и продуктивност. След успеха на своя предшественик Philips Brilliance 328P6AUBREB, новият модел отива още по-далеч с UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюция за изключителна прецизност, High Dynamic Range 600 за по-реалистични изображения, USB 3.1 за по-бърз отвсякога трансфер на данни, RJ-45 връзка за върхова сигурност на данните и цял набор от удобни функции като LowBlue режим, MultiView и SmartErgoBase за по-здравословна и приятна работа. 

Свързаност и разнообразие

Днешните професионалисти са опитни потребители, които работят в многозадачен режим и знаят, че за да извлекат максимума от всеки работен ден, трябва разумно да оползотворяват всяка минута. Снабден с широк набор от функции за удобство и пестене на време, Philips 328P6VUBREB е идеалния избор за професионалистите от всички области. Вградената USB 3.1 Type-C докинг станция със захранване предлага тънък, симетричен USB-C конектор за лесно свързване с един кабел, което позволява клавиатури, мишки и RJ-45 Ethernet кабели да се включват лесно и прегледно. Преносимите компютри могат да бъдат свързани с един USB-C кабел за бърз трансфер на данни, а съвместимите модели могат да бъдат захранвани и зареждани посредством същата връзка. Колко по-удобно може да бъде?

Графично представяне на високо ниво

Много професии, като например графичните дизайнери, фотографите, видео редакторите, архитектите, разчитат на своите монитори за точно възпроизвеждане на цветовете. И в тази категория Philips 328P6VUBREB надхвърля очакванията. Неговият високопроизводителен панел предлага UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) резолюция, технологията High Dynamic Range 600 осигурява по-пълна палитра от цветове отвсякога като те са допълнително подобрени с изключителна яркост и повече нюанси за постигане на по-пленително и приятно зрително преживяване. Освен това Ultra Wide-Color технологията на този монитор предоставя много широк цветови спектър, който осигурява по-живи червени, по-дълбоки сини и по-естествени зелени тонове. 10-битовият дисплей с 12-битова вътрешна обработка предлага повече дълбочина на цветовете, които наброяват 1,074 милиарда и допринасят за постигането на пищни изображения с плавни и естествени преливки – без градиенти и ивици.

Комфорт и продуктивност

За да позволи на професионалистите да получат максимума от работния ден, Philips 328P6VUBREB е напълно оборудван за осигуряване на максимален комфорт и продуктивност. Multiview дисплеят с ултра висока резолюция позволява едновременен преглед на два видео източника, което означава, че потребителите могат да работят с няколко устройства – например да създават съдържание, докато гледат телевизионна програма или екрана на своя лаптоп, изведен на големия монитор.

И това не е всичко! Philips 328P6VUBREB предлага LowBlue настройка, която подобрява тонуса по време на работа като защитава очите от потенциално вредното въздействие на синята светлина, както и SmartErgoBase стойка, която повишава ергономичния комфорт, намалява кабелната бъркотия и осигурява по-приятно преживяване за потребителя пред екрана.

Philips 328P6VUBREB ще бъде наличен през ноември 2018 г. на препоръчителна крайна цена от 1249 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *