Мода 2018 – принтове и цветове

Всеки един сезон водещите дизайнери ни предлагат различни цветови комбинации. Определено 2018 ще се запомни с ярките си и наситени цветове на всяка една дреха, но и вечната класика в лицето на черния цвят няма да отстъпва по-назад.

Най-актуални ще са сините и червените оттенъци, както и пастелните цветове. Няма как да пропуснем да споменем и телесните, сивите и шоколадовите нюанси, които изобилстват в колекциите на едни от най-дръзките дизайнери и колекциите им пролет 2018. Ако харесвате по-топлите цветове, тогава смело можете да заложите на такива дрехи в гардероба ви. Към тази палитра можем да отнесен нежно розовото, жълтото и приглушения оттенък на оранжевите тонове.

Освен това, не забравяйте и затова, че фаворит на дизайнерите за тази години ще стане светло и тъмно сивия цвят, който винаги внася нотка небрежност и стил към образа. Актуални са и омбре дрехите, които са изключително интересни, така че ако все още нямате подобна вещ, тогава е време да изправите тази ваша модна грешка. Символа на 2018 ще стане шоколадовия цвят. Той е някак аристократичен и идеално се съчетава с принта на годината, а именно леопардовия. Тук искаме да направим една скобка и да подчертаем, че не говорим за вулгарни леопардови мотиви, а за нежните принтове с този декор. И така, какво още да приготвим към модния си гардероб и как точно да го обновим?

Пълен моден рефреш можете да дадете и като заложите на ярките, дръзките и смелите цветове. Именно това е главния чар на този сезон, както и атрактивното съчетаване на съвсем различните цветове. Модата не е точна наука и не бива на сляпо да следвате модните съвети. Нека те просто да са пътеводител за вас, който вие да трансформирате според нуждите си, вкуса и фигурата.

Всеки месец в Елмайра има нови модели дамски дрехи, с които ще може да се похвалите пред своите близки, познати и колеги. Какво чакате още? Побързайте да видите новостите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *