Как да се подготвим за банския костюм още от пролетта?

Вече е месец март и първите слънчеви лъчи неминуемо ни напомнят за приближаването на лятната ваканция. Това е колкото добра новина, толкова и отговорност за момичетата, които все по-често поглеждат към витрините за дамски бански. Време е повечето стъпки по подготовката за почивката на морето да започне, за да сме максимално удовлетворени от външния си вид, разхождайки се по плажа.

По-малко калории

Неизбежно е да не пречистим организма си и пролетта е най-подходящото време за това. Това важи с пълна сила към склонните към прекаляване с храната през зимата, когато се нуждаем от повече калории (и когато времето не ни дава много други възможности да убием скуката).

Вече е време да се ориентираме към консумацията на повече плодове и зеленчуци за сметка на изделията, които включват бяла захар, бяло брашно и тежки мазнини.

Вода и пак вода

Солидният прием на вода не само подпомага диетата и гарантира по-бързо влизане във форма. Хидратираната кожа винаги е по-бляскава и сияеща и изглежда очарователно под слънчевите лъчи на плажа. Това е и пряк път към по-добро общо здравословно състояние и усещане за повишен тонус и свежест, която просто прелива отвътре.

Спорт

Няма как да се стремите към страхотна лятна визия и да пренебрегнете спорта. Физическата активност е ключова не само за външния вид, но и за здравето на тялото и душата. Обуйте маратонките и излезте навън още сега!

Обезкосмяване

И още една задължителна точка от дневния ред – гладката кожа. Обезкосмяването често пъти трябва да започне възможно най-рано, особено ако смятате да се подложите на процедури като лазерна или друг тип епилация, изискваща няколко седмици работа.

Ако пък все още залагате на класическите методи, изчислете времето на процедурите така, че да бъдете във върхова форма точно за банския точно когато планирате и лятната си отпуска. Бъдете красиви и се чувствайте добре в кожата си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *