Заложете на стилни катарами, рок ципове и пачуърк

През тази зима българските монобранд електронни магазини и уърк шопове са ви подготвили прекрасна топла изненада. Те предлагат богата гама качествени обувки от естествена кожа, дамски боти и дамски ботуши на достъпни цени. Есенно-зимните колекции, които те са ви подготвили са невероятно практични, симпатични и топли – с грайфери, равни подметки или удобен ток. Това те да са качествени и функционални е най-важно за екипите, които стоят зад виртуалните витрини. Те са подходящи за всякакъв вид среда – за планина, за къмпинг или в града.

Тази година са много модерни препратките към мъжката мода. Това предизвестява, че на мода ще бъдат по-момчешките боти с грайфер тип кубинки. Те обаче ще бъдат с приповдигнат ток актуално заоблено по женски бомбе и изтънени женствени каишки. Тази година не можем да минем без декорациите. На този стил подхождат катарами, шипове, рингове и капси. Съчетаването с плътни чорапи над коляното и къса вълнена пола ще ни направят зашеметяващи.

Палтата тази година ще бъдат с елементи от естествена кожа с дълъг косъм и това неминуемо ще се отрази като акцент и при ботушките. Ботушите с тренда от кожа с дълъг косъм чертаят прогнозата, че едва ли ще съществува дамски ежедневен ботуш без в горната част да има парче пухкава кожа.

След като визията на жокей се очертава да покори сърцата на жените с повдигнатата талия на сакото, панталонът, при който ханша е оставен на фантазията под неустоим брич и завъртяната напред забрадка на врата. Съвременната благородничка не може да подмина тренда с ботушите за езда. Тук задължителен детайл са катарамите и връзките. Новата дама жокей е с индивидуален чар, който се постига с небрежен кънтри шик – стилни катарами, рок ципове и нотка екстравагантност, чрез набирания, намачквания и умишления ожулвания на цвета, за да му придадат състарен вид.

Остава ви да чакате със затаен дъх и след като се убедите в голямото многообразие от модели в интернет, да решите, че това ще бъде вашата зима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *