Задължително ли е да използвам истинска самоличност за теглене на пари от Efbet?

Неизбежно е. Не си и помисляй да употребиш чужд „аватар“ за усвояване на средства от система за онлайн залози – това е подсъдимо! Fbet е готов да подкрепя отговорните играчи с премерени съвети, но не и да поощрява подобно поведение, което е рисково. За теглене на пари от Ефбет или от друг букмейкър, бил то Winbet, Bet 365 и т.н. изискването за удостоверяване на самоличността е задължително условие.

 

Това е допълнителна защита срещу евентуални фалшификации и измами. Възможно е по някакъв начин да се доберете до чужди данни (три имена, ЕГН) за регистрация в системата за спортни залози – Fbet отново предупреждава да не ги използвате. Не дай си Боже, някой пък да се добере до вашите данни. Да речем, че по някакъв начин вписването се получи, реализиран бъде и първоначалният депозит.

 

И ето идва време за теглене на пари от Efbet, при положение, че това е изборът на букмейкър. Идва моментът, в който трябва да удостоверите, че именно вие стоите зад тази регистрация. Ако сте честен от началото, както ви препоръчва и Fbet, няма от какво да се притеснявате – сканирате личната си карта двустранно, изпращате данните си на съответния мейл и след недълго чакане (но все пак обикновено повече от един ден) следва потвърждение. Ако сте се опитали да мамите, в този момент разбирате, че това не се получава така лесно, защото дори да сте преписали трите имена и други данни, няма как да предоставите копие от документ.

 

А самото потвърждаване на вашата самоличност – или така наречената верификация, всъщност могат да бъдат осъществени доста преди да се стигне до теглене на пари от Efbet. Не е задължително, но е напълно в рамките на позволеното да представите сканирана лична карта веднага след вписването в системата на съответния букмейкър. Така ще си спестите чакането за верифициране, когато вече имате натрупата печалба и изпитвате нетърпение да я усвоите, което така или иначе само по себе си отнема време.

 

Иначе в сайта на Fbet.info можете да намерите подробни инструкции за това как си направите регистрация в системата на компания като Winbet или пък какви суми и с какви методи можете да използвате при внасяне или теглене на пари от Efbet. Обяснено е всичко, което е в рамките на честната игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *